NE9ZWowsBUAWdh_2_a

Един от най-големите акценти на изминалите експо D23 и Comic-Con бяха панелите на Marvel и кадрите (еднакви и за двете конвенции), които бяха показани от предстоящия кулминационен завършек на събитията от филмовата вселена на Marvel до момента, събиращ почти всички герои в грандиозна епична битка – „Avengers: Infinity War” („Омъстителите: Война без край”) на братята Русо. Кадри, които според очевидците „буквално (много обичаме, когато тази дума се използва във всякакъв смисъл, само не и в истинския) взривили залите”.

За съжаление, тези „прословути” кадри не станаха достъпни за простосмъртни хорица като нас, но за тези от вас, които искат да знаят какво точно разкриват те, в нета се намират доста описания (ние ги избягваме всячески, тъй като не искаме да си разваляме удоволствието, когато дойде моментът да ги видим). Това, което стана достъпно за нас обаче, е един постер, които беше раздаден на всички присъстващи в зала H на Comic-Con и който загатва за тази епичност, за която говорят всички.

avengers-infinity-war-poster-comic-con

Част от нещата, от които се пазим, са спекулациите от всякакъв тип (дори за брадата на капитана и русата коса на Вдовицата не искахме да знаем, но предполагаме, че тези неща няма как да останат скрити за дълго) и поради тази причина се отказваме да анализираме прекалено отблизо плаката, който наистина изглежда обещаващо епично. Другата причина, поради която не виждаме смисъл от коментари, е, че става дума за ранна концептуална рисунка и предполагаме, че в самия филм нещата ще са доста по различни.

Ако на вас обаче не ви дреме за подобни неща, ето една малко по-детайлна разбивка на отделните елементи, които да си анализирате спокойно.

avengers-infinity-war-thor-loki-groot

avengers-infinity-war-captain-america-black-widow-falcon

avengers-infinity-war-hulk-spider-man

avengers-infinity-war-iron-man

avengers-infinity-war-thanos-black-order

В допълнение ви предлагаме още един плакат, за който не сме сигурни дали е официален или fan-made, но ужким бил представен на споменатото по-горе Disney експо D23. Преди да го видите обаче, запознайте се с официалния синопсис:

Докато Отмъстителите и техните съюзници продължават да предпазват света от заплахи, прекалено големи за който и да е герой, от космическите сенки изплува нова опасност: Танос. Печално известен сред галактиките деспот, чиято цел е да събери всички шест, притежаващи невъобразима сила артефакти, наречени Камъни на безкрайността (Infinity Stones), и да ги използва, за да наложи волята си върху цялата реалност. Всичко, за което са се борили Отмъстителите, води до този момент – съдбата на Земята никога не е била по-несигурна.

Avengers-Infinity-Wars-poster-768x1008

Режисьори на „Avengers: Infinity War” са Антъни и Джо Русо, а в ролите са Робърт Дауни джуниър, Джош Бролин, Скарлет Йохансон, Крис Еванс, Марк Ръфало, Крис Хемсуърт, Том Хидълстън, Крис Прат, Себастиан Стан, Том Холанд, Самюъл Л. Джаксън, Джереми Ренър, Пол Бетани, Елизабет Олсън, Пол Ръд, Бенедикт Къмбърбач, Бенисио дел Торо, Зои Салдана, Дон Чийдъл, Бри Ларсън, Чадуик Боусман, Антъни Маки, Бенедикт Уонг, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Шон Гън, Карън Гилън, Пом Клементиев, Теса Томпсън, Коби Смълдърс, Данай Гурира, Уинстън Дюк, Питър Динклидж, Тери Нотери и др.

Премиерата е 4 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Скарлет Йохансон Руса, и със задник на някоя дубльорка, може и да й дам шанс да се опита да ми направи впечатление.
    Най-после Крис Евънс е намерил повод да не се бръсне.

  2. Еми наистина си е епичен трейлър който имах късмета да видя из нета пуснат от някой който го беше снимал с телефона си
    (И е нормално да не го пуснат да го видят всички защото още в началото на трилъра има спойлер за това какво се случва в края на Тор : рагнарок ) 😀

    1. СПОЙЛЕР
      Носи се из космоса в безсъзнание и Пазителите на галактиката го намират прибират го на кораба и събуждат

  3. Трейлъра го има из нета, но не във YouTube, а в сайтове като Vimeo

  4. Дано убият поне двама-трима. Личното ми желание е – Кап, Тони Старк и Скарлет (но няма да я убият ((защото е жена)) , въпреки че е невероятно нелепа с пищовчето си). Също така бих бил доста доволен да гътнат крайно неадекватния Бъки, че ме втриса от „актьорските“ умения на Себастиан Стан.
    Без да съм навътре в MCU вселената и комиксите, най-вероятен кандидат за мор е Вижън, разбира се в края на втория сигурно ще го съживят.

  5. Последният плакат който сте пуснали е fan made. Пичът който го направи се казва BossLogic Inc. 🙂