Малко след като получихме изключително добрата новина, че Мартин Скорсезе най-накрая намери финансиране за дългогодишния си „passion” проектThe Irishman”, който трябва да събере на екран актьорските легенди Робърт Де НироАл ПачиноДжо Пеши и Харви Кайтел, и след като намери и разпространител в лицето на Netflix, дойдоха и тъжните новини, че пенсионираният от 2010-та Джо Пеши иска да си остане „пенсионер” и няма да участва във филма.

Сега обаче Deadline съобщават, че Пеши все пак е склонил и в крайна сметка ще го видим на екран. Алелуя! Бихме казали, че през цялото време сме били сигурни, че той ще склони, но ще излъжем – човекът вече е на години и като нищо можеше да откаже дори и на подобно предложение, на което „не може да се устои”. Виж, за останалия каст нямаме никакви съмнения. Deadline споделят, че Ал Пачино в момента финализира сделката си, а Харви Кайтел и Боби Канавале все още водят преговори за присъединяване и не са 100% сигурни, но според нас този гангстерски „Expendables” (извинете ни за това сравнение) е гарантиран и скоро ще чуем потвържденията.

Припомняме, че „The Irishman” е по сценарий на Стив Зейлиън („Списъкът на Шиндлер”, „Бандите на Ню Йорк”), базиран на романа на Чарлс Брант I Heard You Paint Houses”, който разказва за живота на профсъюзния представител и наемен убиец на мафията Франк „Ирландеца” Шийран (Робърт Де Ниро), отговорен за над 25 убийства и свързван с превърналата се в легенда смърт на Джими Хофа. Самият Шийран твърди, че убийството на Хофа му е поръчано от мафиота Ръсел Бъфалино (в чиято роля се очаква да влезе Джо Пеши).

Снимките на „The Irishman” трябва да започнат следващия месец в Ню Йорк, а предвид времето, което Скорсезе отделя за постпродукция, премиерата се очаква най-рано в края на следващата година, а някои специалисти прогнозират и началото на 2019 г. Но когато и да е тази дата, ние ще я чакаме с нетърпение. Ще следим и за други любопитни развития около проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Баси якия каст, сега остава Кевин Костнър и Анди Гарсия да подпишат и ще е Ultimate 90’s Mafia movie

    1. Не съм сигурен че Дринов и Касабов могат да го върнат, но съм сигурен че ти можеш! Смело напред ти си новата надежда!!!

  2. Мега-щастлив съм за новината, но каста ме спечели още като прочетох Боби Канавале. Тоя тип има изражението на типичен гангстер и винаги играе уникално такива роли. Беше страхотен в Boardwalk Empire. Нямам търпение!