Време е за малко оптимизъм! В нетърпението за новия „То” (ей го къде е 8 септември) и в раздразнението по адрес на „Тъмната кула” се вклинява първият трейлър на телевизионната поредица по първата част от трилогията за пенсионирания детектив Бил Ходжис – „Мистър Мерцедес”. От самото начало нямахме съмнения, че Брендън Глийсън е „нашият човек” по всички параграфи, а след погледа към готовия сериал вече сме спокойни и сигурни в това.

https://www.youtube.com/watch?v=rWSJ-1TN0Fw

Добре монтиран трейлър, с „крийпи” елементи (те никога не са достатъчно), със забележително присъствие на Глийсън – подозираме, че след като изгледаме поредицата, ще започнем да броим месеците до излизане на екранизации и на следващите две книги – „Търси се – който го намери, за него си е” („Finders Keepers”) и „Край на дежурството” („End of Watch”). Не че са обявени, просто си ги пожелаваме отсега!

Телевизионната драма по „Мистър Мерцедес” („Mr. Mercedes”) е подготвена от ветерана Дейвид Е. Кели („Big Little Lies”, „Chicago Hope”, „Boston Public”) като „шоурънър” за AT&T / Audience Network и в десет епизода ще ни разкаже, заедно с Глийсън и Хари Тредауей, за психясал сериен убиец и пенсиониран полицай, който се впуска в разследване на смъртоносните инциденти.

В актьорския екип са още Кели Линч, Джарел Джером, Брийда Уол, Джъстин Луп, Мери-Луиз Паркър и Холанд Тейлър. Първоначалният избор за кретеноидният маниак беше Антон Йелчин, но животът често поема по странни отбивки на пътя, откъдето няма връщане… Романът е адаптиран специално за тази поредица от Кели, режисьор е Джак Бендър (епизоди на „Изгубени”, „Игра на тронове”), а изпълнителни продуценти на проекта са Кели, Бендър и несравнимият Стивън Кинг.

„Мистър Мерцедес” ще се появи на телевизионния екран на 9 август 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Ох, много сте ми жалки като се правите, че можете да пишете „животът често поема…”. Злетаци 😀

  2. Всико е ок в трейлъра, но единственото тъпо е, че показват убиеца. Така се губи тръпката от всичко.

    1. Аз не съм я чел, но в книгата няма мистерия кой е убиецът… поне доколкото знам.