За да продължат да поддържат интереса на публиката, Netflix използват различни похвати, но най-важно, разбира се, си остава оригиналното съдържание и новите провокации, които се подготвят с всяка изминала година за ефир. Сред тях може да се подреди и драматичната поредица „Ozark”, създадена от Бил Дюбюк („The Judge”, „The Accountant”) и продуцирана от Media Rights Capital в сътрудничество с Aggregate Films.

Една от любопитните подробности е, че Джейсън Бейтман ще влезе в роля извън „обичайното” му амплоа, но сме сигурни, че има силата и енергията да изгради сериозния, драматичен образ, в който го виждаме в тийзърите и един рекламен клип. Впрочем, вижте ги!

Тийзъри

https://www.youtube.com/watch?v=6Y7kHHxylps

Клип

Много харесваме Лора Лини и сме убедени, че двамата с Бейтман ще ни поведат на сериозна разходка из планините на окръг Озрак. Той е в ролята на финансовия мениджър Марти Бирд, който изведнъж се мести от предградията на Чикаго в лятно ваканционно поселение край Мисури заедно със съпругата си Уенди и двете си деца-тийнейджъри; междувременно става ясно, че трябва да плати сериозна сума, с която е задлъжнял. Причината – паралелно с официалните си работни ангажименти, Марти играе ролята на основния „перач” на пари на втория по големина нарко-картел в Мексико, а партньорът му е хванат в измамни допълнителни делавери и трябва да се измъкнат от бдителния поглед на агент на ФБР, който надушва големи пари…

От това, което виждаме, нещата изглеждат доста обещаващо – мрачно, изпълнено с напрежение, в очакване на изненади – особено от Джейсън Бейтман, когото много бихме искали да видим в роля като безскрупулен финансист, който милее за семейството си. Актьорът поема отговорности и като изпълнителен продуцент на „Ozark”, а също и ще режисира половината от сериите, което звучи още по-любопитно.

Другите режисьори са Даниел Сакхейм, Елън Курас и Андрю Бърнстейн. Сред актьорите, ангажирани в поредицата, са София Хублиц, Скайлър Гертнър, Есай Моралес, Джулия Гарнър, Марк Менчака, Джейсън Бътлър Харнър, Джордана Спиро, Харис Юлин и др.

Първият сезон на „Ozark” ще се състои от 10 епизода, всеки от които с продължителност от един час, а пускането им в платформата Netflix е планирано за 21 юли 2017.

netflix
Ozark

Ozark

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *