Матю Маконъхи и Ан Хатауей се забавляват в
Матю Маконъхи и Ан Хатауей се забавляват в шоуто на Греъм Нортън

Често се случва да имаме пропуски, но то не може всичко да се изръчка като новинарски поток – има толкова много подробности за най-различни проекти, повечето от които (живо) ни интересуват, че винаги са необходими (поне) няколко часа в повече на денонощие, за да се – и ви – информираме.

Дойде време за първия поглед към най-новия филм на сценаристът-режисьор Стивън Найт, режисирал „Redemption” с Джейсън Стейтъм и камерния трилър „Locke” с Том Харди, но добре познат като сценарист на „Източни обещания” на Дейвид Кроненбърг и създател на „Peaky Blinders”, „Taboo”. Обещанието за „Serenity” е „ноар” и трилър – любими жанрове, които се обзалагаме, че създадат впечатляваща атмосфера, а главните действащи лица в нея са Матю Маконъхи и Ан Хатауей.

DFwfhokWAAATv5u

Serenity” е тайнствена история за капитан на рибарско корабче, чието минало се стоварва безмилостно върху живота му в настоящето, на малък остров в тропиците. Капитанът се оказва в клопка – в една нова реалност, а тя може и да не се окаже точно това, което изглежда.

Много обичаме подобни синопсиси – хем те „зарибяват” с мистериозност и трилър-елементи, хем не ти казват нищичко, което да ти развали удоволствието от предстоящите срещи с трейлъри, а защо не – и с филма на голям екран?! За удоволствието сме сигурни, защото комбинацията между Матю Маконъхи и Стивън Найт е най-малкото взривоопасна – знаем на какво са способни и очакваме съвместното им дело. Не бива да забравяме и „съучастието” на Ан Хатауей. В актьорския екип са още Джейсън Кларк, Джимон Хонсу и Джеръми Стронг, а също и прекрасната Даян Лейн.

Продуценти на „Serenity” са Гай Хийли („Locke”) и носителят на „Оскар” Грег Шапиро („Войната е опиат”, „Враг номер едно”). В момента филмът се снима на остров Мавриций и все още няма премиерна дата, но се предполага, че Стивън Найт може би ще стане готов по някое време през 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *