Прословутия, ежегоден Comic-Con приключи, но ние продължаваме да наваксваме с новините, като акцент този път е продължението на „Ант-мен“ – „Ant-Man and the Wasp”.

Marvel Studios умеят да приковават вниманието към различните си проекти, представени пред феновете, като обявиха, че в екипа на филма се присъединяват легендарните Мишел Пфайфър и Лорънс Фишбърн, като Мишел ще бъде в ролята на съпругата на Ханк Пим (Майкъл Дъглас), която е „оригиналният” Wasp, а мистър Фишбърн ще изиграе доктор Бил Фостър, познат от комиксите като асистент и на Тони Старк, и на Ханк Пим, който впоследствие се сдобива със способностите на Пим да се трансформира в гигант и в един момент става известен като Голиат.

В ролята на Ант-мен/Скот Ланг се завръща Пол Ръд, Еванджелин Лили като Хоуп Пим, Майкълл Дъглас като доктор Ханк Пим, Майкъл Пеня е в ролята на Луис, Дейвид Дастмалчиан е Курт, ТиАй е Дейв, Рандал Парк е агентът на S.H.I.E.L.D. Джими Ву, Хана Джон-Кеймън е Духът (по-скоро анти-герой, отколкото злодей), и ще видим в роля култовият Уолтън Гогинс, който се присъединява като Сони Бърч (герой, свързан по някакъв начин с познатия ни Обадая Стейн, злодея от „Железният човек”, изигран от Джеф Бриджис). Все пак екипът е в самото начало на снимачния процес, и въпреки всичко феновете в Зала Н са имали възможност да видят кадри (макар и не в „пълния им блясък”) от подготвяната Marvel-продукция.

За нас пък има един тизър постер, дело на Анди Парк.

antmancomicconart

Пейтън Рийд ще повтори режисьорското си упражнение от „Ант-мен“ (още ни е яд за Едгар Райт), като историята е дело на носителя на „Оскар“ Адам МакКей („The Big Short”), ала за разработването й отговарят Андрю Барър и Гейбриъл Ферари, което е (в известна степен) обезпокоително, като се има предвид, че в актива им е „Трансформърс: Последният рицар”.

Премиерата на „Ant-Man and the Wasp” ще бъде на 6 юли 2018 година в Щатите, а седмица по-рано ще са започнали прожекциите в киносалоните на Великобритания.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *