Да, време беше за маковете! Очакваме шантав злодей в „Kingsman: The Golden Circle”. Нали си спомняте, че Самюел Л.Джаксън искаше да спре промяната на климата на Земята чрез кардинална редукция на населението й? Сега, далеч сме от мисълта, че това е най-лошата мисъл, но задачата на супер-специалните агенти беше да го спрат – и те го сториха, на каква цена само… Сега е време да се дислоцират отвъд Океана, (вероятно) да сменят „аутфита” (тяхната изтупаност в „бритиш стайл” не е много в тон с каубойските шапки на наперените им събратя по шпионски дела) и да се срещнат с милата, чаровна „любимка на Америка”, която обаче се е превърнала в… мнооого лошо момиче!

 джулиан мур

Матю Вон най-накрая е решил да сподели малко повече подробности за тайнствената „Poppy” в изпълнение на Джулиан Мур.

Пред EW той я характеризира като „надрусана Марта Стюарт”:

„За този филм се нуждаехме от актьор, който да се включи безапелационно в празното пространство, оставено от Сам Джаксън – без сянка на притеснение. Трябваше да е и някой, способен да пресъздаде абсолютно шантав образ, който да изглежда реален. При все че филмът ни е мащабен проект, на който се ядат пуканки, много ми се искаше да поставя фантастичната, брилянтна, талантлива притежателка на „Оскар” Джулиан Мур в тази лудешка среда. И точно така се случва магията!”

Докато Вон и съавторката му Джейн Гудман пишат сценария, Мур е през цялото време в главите им като представа за този образ.

Какъв точно е случаят на Попи? Тя е безскрупулен предприемач, който работи по нелепа възстановка на Главната улица от 50-те години – това се случва нейде в дебрите на джунглата, където тя се занимава и с наркотици. Освен това мечтае да върне времето на нейната любима „Americana” и плюс това да се легализира дрогата.

„Тя е смъртоносна, супер-интелигентна, и макар да напомня на външен вид прочутите „степфордски съпруги”, е превзела глобално търговията с наркотични субстанции и иска да бъде включена в списъците на Forbes! А и логиката на мисленето й не е тотално сбъркана… Според нейните думи: „Към захарта се пристрастяваме 10 пъти повече, отколкото към кокаина. Тя причинява много повече смърт и нещастия в Америка. При все това е легална. Продавате я – и попадате в списъка на Forbes с най-влиятелните личности. Ако продавате кокаин обаче – попадате в затвора! На какво отгоре?!?”

k2_01131510.00001882.JPG DF-21294_R.JPG

В добавка към представянето на Попи, ви предлагаме и един нов телевизионен спот.

Режисьор на „Kingsman: The Golden Circle” е Матю Вон. Сценарият е дело на Вон и Джейн Голдман, като в основата е комикса на Марк Милър и Дейв Гибънс. В ролите са Тайрън Еджъртън, Марк Стронг, Колин Фърт, Джеф Бриджис, Чанинг Тейтъм, Джулиан Мур, Педро Паскал, Хали Бери, сър Елтън Джон и др.

Помним, че преди време Вон беше категоричен как няма да застане начело на продължение на „Kingsman”, ако не измисли какъв да бъде злодеят във втората част. Ето защо е още по-страхотно, че ще имаме шанса да видим Джулиан Мур в действие при любимите ни шпиони на 22 септември – казахме ли достатъчно пъти, че вече нямаме търпение!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *