4fSexGQ

Както вероятно знаете, ако следите сайта ни или сте попадали често в секция „Новини”, всяка година по това време имаме традиция да се оплакваме, че не сме стигнали до Сан Диего и пропускаме яките панели на всички летни хитове, представени на Comic Con. Ето, например, малцина избрани успяха да гледат на голям екран трейлъра на „Отмъстителите: Война без край” и въпреки че запис изтече на два пъти в YouTube, само най-запалените фенове се примириха с лошото качество и придобиха някаква (бегла) представа за мащабите на филма.

За останалите, които ще трябва да почакат още малко, решихме да съберем всичко ново около филма в една бърза новина, която да поддържа интереса и дори да даде малко по-добра идея за сюжета, благодарение на кратките коментари на Джо Русо, един от режисьорите:

Всеки камък има различна сила. Вложихме много мисъл в това как ще представим тези сили и да са ясни на публиката. И героите са много. Следим всичко внимателно, изключително конкретни сме. Засега няма да разкрия как действа Reality Stone, но и него използваме.

Братята Русо доказаха в „Първият отмъстител: Войната на героите”, че могат да боравят с много герои едновременно (подобно на Джеймс Гън) и затова е интересно какво още допълва Русо:

Сюжетът е концентриран върху тези, които очаквате, следователно върху по-важните ни герои. Това е десетгодишна кулминация и използваме сюжетни нишки от различните франчайзи в общ наратив. Важните герои ще бъдат в този филм и ще имат важни цели… Залогът е огромен. Искам да превърнем Танос в Дарт Вейдър за новото поколение. Той е изключително силен персонаж. Публиката следва да е готова.

childrenofthanos-07152017
Танос и свитата му от D-23 Expo

Ако ни позволите един бърз коментар по адрес на казаното горе, Дарт Вейдър е „Дарт Вейдър за новото поколение”. Но разбира се, и ние силно се надяваме Marvel да представят нов качествен злодей след убедителния Лешояд на Майкъл Кийтън в „Спайдър-Мен: Завръщане у дома” (“You either die a hero or live long to see yourself become the villain”…). От видяното в трейлъра съдим, че Джош Бролин ще бъде фантастичен Танос (а надяваме се и Кейбъл в продължението на „Дедпул”).

20184544_293016074499263_7065511086442676224_n

Друга подробност, която научихме наскоро, е, че „Отмъстителите: Война без край” ще бъде най-дългият филм на Marvel, поне 150 минути или 2 часа и 30 минути, а „Тор: Рагнарок” – най-краткият: 100 минути. Също така, режисьорът на „Тор: Рагнарок” Тайка Уаити разкри, че голяма част от филма е импровизирана (подобно на „Железния човек”), а в сцените след надписите ще видим нещичко за „Отмъстителите: Война без край”. Запитан дали началото на трейлъра на „Infinity War” всъщност не „спойлва” края на „Тор: Рагнарок”, Уаити отговори: „Не, всъщност не”. Звездата на филма Крис Хемсуърт пък изненадващо обяви, че любимият му летен филм тази година бил „Жената чудо”, което няма нищо общо с каквото и да било, но решихме да го добавим в името на DC-Marvel разбирателството…

thor-wonder-woman-social

До „Отмъстителите: Война без край” („Avengers: Infinity War”) остава много, премиерата му е 4 май 2018 г., като преди него са „Тор: Рагнарок” на 3 ноември 2017 г. и „Черната пантера” на 9 февруари догодина. Продължението на „Отмъстителите: Война без край” пък ще излезе на 3 май 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

    1. Не бе, брат, Степния вълк ще ни отнесе тиквите, DC > скапаняците инфантилни от Marvel.

    2. Абе Степният вълк ми е с една идея по-интересен от Танос, но не очаквам и от него Дарт Вейдър 😀

  1. С тоя Вейдър преиграха, но все пак вярвам, че този филм, ще е „събитието“ в жанра

  2. Поне Марвъл не се уливат с CGI, имам чувството, че при Снайдър и колело да караш ще е компютърно генерирано. Бей в Армагедон им показа как могат голяма част от взривовете и колите да са истински, а не комп. боклук. Толкова фалшиво беше предледването с Батмобила в BvS, че по едно време ми се щеше да си пусна друг филм и да спре тая мъка. Марвъл някак по-успешно балансират и се получава малко „по-нормално“.