ac_news_quests_overview_ncsa_293408

Макар отдавна да сме забравили времето на очакването, когато все още вярвахме с наивитета на „добрите поличби” (Джъстин Кързел и Майкъл Фасбендер), че подготвяният игрален филм „Assassin’s Creed” ще бъде добър, една новина с адрес прочутата видеоигра връща спомена за това разочарование. Очевидно компанията Ubisoft, която създава и продуцира поредицата, няма нищо против да не се съобразява с тоталния провал на филма в боксофис класациите, в очите на специалистите по кино, а също и според впечатленията на геймър-маниаците, и сега е решила да създаде анимирана поредица, като за целта е ангажиран продуцентът Ади Шанкар.

Тази новина е споделена от самия Шанкар чрез страницата му в социалната мрежа Facebook и ето как изглеждат подробностите за момента:

Щастлив съм да споделя, че вече избрах кой ще бъде моят следващ проект! Играл съм още на първата игра „Assassin’s Creed” в годината, в която се преместих в Лос Анджелис, за да преследвам мечтите си. В този момент все още не познавах абсолютно никого от киноиндустрията и не бих могъл дори да си представя, че един ден Ubisoft ще ми предложат да стана част от света на „Assassin’s Creed”, като създам оригинална история в него под формата на аниме-поредица. Ако някой ви каже, че няма нужда да следвате неотлъчно това, което обичате в живота си – за нищо на света на го слушайте, той греши!

Не е тайна, че Ubisoft имат амбициозни планове и за големия, и за малкия екран. Но все си мислехме, че след неуспешния опит ще е необходимо време за анализ и може би – корекция в подхода при реализацията на тези планове… Самият Ади Шанкар има в актива си още една анимирана поредица, в чиято основа е видеоигра – преди няколко дни е пусната в Netflix неговата рисувана версия на „Castlevania”. Всъщност не бихме се учудили, ако бъдещата аниме-история на „Assassin’s Creed” се подготви и предвиди за излъчване също в платформата Netflix – вероятно за всички замесени това би бил най-сигурния ход.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *