Идеята за римейк на „Звездните рейнджъри” („Starship Troopers”) ни докарва главоболие още от самото начало, а впоследствие новините за филм с по-малко насилие и „по-малко сатира” съвсем ни скапаха настроението. Това, което ни довърши обаче, беше, че за сценария на римейка са ангажирани авторите на умопомрачително глупавия „Спасители на плажа” Деймиън Шанън и Марк Суифт – новина, от която ни потече ни кръв от ушите и ни прати два дни в кома и след която не сме припарвали да пишем каквото и да е по темата.

Има обаче и още една линия по отношение на „Звездните рейнджъри”, която също не се долюбва от всички фенове, но лично за нас е далеееееч, далеч по-малкото зло – да се правят анимационни продължения от рода на „Starship Troopers: Invasion”, колкото и тъпи да се оказват филмите. А най-новият филм от тази поредица е „Starship Troopers: Traitor of Mars”, който наскоро се сдоби с трейлър.

Действието на филма се развива непосредствено след събитията в „Invasion” и следва генерал Джони Рико (Каспър Ван Дийн), който се оказва релокализиран в изолирана база на Марс. Федерацията планира нападение над родната планета на буболечките и Марс се оказва важна цел в ответния удар. Докато флотът е далеч, върху Рико и неговите подчинени, включително Изабел „Дизи” Флорес (Дейна Майър), пада тежката задача да отблъснат атаката.

Would you like to know more? Ние не. Анимацията изглежда чудесно и сме на линия за филма. Както казахме, колкото и да са тъпи тези анимации, за предпочитане са пред някой PG-13 римейк без каквито и да е топки.

Сценарист на „Starship Troopers: Traitor of Mars” е авторът на сценария на оригиналния „Звездните рейнджъри” и „Робокоп”, както и на „Starship Troopers: InvasionЕдуард Нюмайър, а в ролите на Джони Рико и Дизи Флорес, както вече стана ясно, се завръщат Каспър Ван Дийн и Дейна Майър. Партнира им ДеРей Дейвис.

плакат на филма

Starship Troopers: Traitor of Mars” ще е в кината само един ден – 8 август 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *