Както обещахме вчера – трейлърът на „The Mountain Between Us” се появи много бързо. От него научаваме, че нещо много категорично и бързо се случва на героя на Бо Бриджис, приземил аварийно или по-скоро разбил няколкоместното самолетче, което управлява над снежните планини. Двамата главни герои са го цанили за лично-чартърен полет, защото на следващия ден тя трябва да се омъжи, а той трябва да се намеси, буквално хирургически, за решаването на спешен медицински случай в Балтимор. Тръгнали са от Айдахо, но случайността повелява в следващите (незнайно колко) дни двамата оцелели пътници да разчитат… само един на друг.

Снежната пустош изглежда превъзходно. И както е сигурно, че силният господин със секси лондонски акцент има потенциал да оцелее в средата на нищото, така може да се обзаложим, че неговата спътница в приключението по нищо няма да му отстъпва. Говори се, че по сценарий между героите ще се зародят топли чувства, докато се опитват да намерят път обратно към цивилизацията и буквално да оживеят напук на природата – любопитно ни е как режисьорът Хани Абу-Асад е съчетал всичко в една картина. Ето какво гласи официалният синопсис:

Изпаднали в тотална безизходица след трагично крушение на самолета, в който пътуват, двама непознати са принудени да изградят особена връзка по между си, за да оцелеят въпреки екстремните обстоятелства в пустата, покрита със сняг планина. Когато осъзнават, че няма откъде да дойде помощ, те потеглят на пътешествие, изпълнено с рискове през километрите снежна пустиня – взаимно се дават сила и кураж, за да не се предават и откриват у себе си сила, която не са подозирали, че притежават.

Главните роли в „The Mountain Between Us” са поверени на носителката на Оскар Кейт Уинслет и носителя на Златен Глобус Идрис Елба. Във филма участват още Бо Бриджис и Дермът Мълрони, а сценарият е написан от Крис Уейтц и Дж.Милс Гудлоу, по романа на Чарлз Мартин. 20th Century Fox пуска филма на екран на 20 октомври – непосредствено преди новия снежен сезон, който е и… сезон на номинациите.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments