Има още две години докато излезе така чаканото продължение на „Замръзналото кралство”, феноменалният хит на Disney, анимационният филм, позиционирал се най-високо (№ 9) в боксофис класацията на всички времена. За да не изгубят (съвсем) любовта на поколението малки момиченца, израснали с Елза и Ана, компанията пуска един специален късометражен филм през ноември. Той се нарича „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф” („Olaf’s Frozen Adventure”) и е посветен на свръх-ентусиазирания снежен човек, озвучаван от Джош Гад, който – помните – помагаше на двете сестри да осъзнаят истината за любовта. Сега той поема на сериозна семейна обиколка, за да открие какви са традициите за празнуване на Коледа…

За пореден път се убеждаваме, че човек носът си мени, но нрава – не. Олаф си е все толкова шантав, прям („отрязвате елха от гората и после украсявате трупа й със свещи?”), комично наивен и безразсъден, но каквито и магарии да прави, надали някой успява да му се разсърди. Той отново ще бъде любимец на децата, завели родителите си на кино, и „момче за всичко” (и за разведряване на напрежението) в чаровната история за истинската обич между две сестри.

Режисьори на „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф” („Olaf’s Frozen Adventure”) са носителите на награди „Еми” Кевин Детърс и Стиви Върмърс; продуцент е носителят на „Оскар” Рой Конти, а оригиналните песни са на Елиза Самсел и Кейт Андерсън. Идина Мензел и Кристен Бел се завръщат отново с гласовете си в ролите на Елза и Ана, Джонатан Гроф е в ролята на Кристоф.

Премиерата на 21-минутното приключение на обичния Олаф ще бъде на 22 ноември – ще се излъчва преди новия филм на Pixar „Coco”.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *