Ако един филм проработва (на каквото и да е ниво, но разбирай – най-вече финансово) – (почти) веднага му се прави продължение. В случая Paramount Pictures прилагат това правило за комедията „Баща в излишък”. Каквито и да са резултатите в боксофиса, комедийните гегове между Марк Уолбърг и Уил Феръл явно се котират добре сред публиката, затова режисьорът Шон Андерс и неговият съавтор в работата по сценария Джон Морис разчитат на познатата формула, но… трабва да се добави нова степен, за да се получи положителен резултат от новото уравнение. И какво е решението?! Добавени са… дядовците!

Покани са отправени към Мел Гибсън и Джон Литгоу и… вече има дори трейлър.

Тази първа среща е достатъчна – появата на мистър Мел Гибсън събуди забавни спомени от други времена, а вярата ни в чара на Джон Литгоу е способна да ни върне с надежда в киносалона. След като „Баща в излишък” събра приходи по света от над 240 милиона долара само с участието на Феръл и Уолбърг, представете си колко по-голяма притегателна сила ще окаже продължението „Баща в излишък 2” на публиката с обещанието за квартет зевзеци в действие.

Откровено казано, ще се радваме да видим Гибсън отново в действие и се обзалагаме, че много други мислят като нас – предположението е, че дори и хора, които са пренебрегнали първата част, ще се изкушат да видят продължението всъщност заради… „дядовците”! Според сюжета на „Баща в излишък 2” двамата татковци на татковците пристигат съвсем навреме с цел да се организира перфектния коледен празник, но всъщност настъпва тотален хаос.

Във филма освен Марк Уолбърг, Уил Феръл, Джон Литгоу и Мел Гибсън, участват още Линда Карделини, Джон Сина, Алесандра Амбросио и др. „Баща в излишък 2” („Daddy’s Home 2”) ще се появи на екран на 10 ноември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Нищо не казвате за умишлената липса на John Cena, заради „You can’t see me“ meme-то

  2. Мел Гибсън е глътка свеж въздух в тоя иначе отчайващо скапан трейлър.

  3. Първи филм беше доста проссс. Втория ще бъде адекватно тъп. Gaywatch ми беше пет пъти по-забавен.