Въпреки че нямаме кой знае какви очаквания към „The Bad Batch“, смятаме, че има шанс „людоедският трип” на Ана Лили Амирпур („A Girl Walks Home Alone At Night“) да ни допадне и продължаваме да обръщаме внимание на рекламната му кампания. След двата трейлъра и поредицата character постери, сега е ред на първия клип, който показва част от неприятните неща, които се случват с главната героиня Арлен, която попада в плен на група хора с ясно изразен вкус към човешкото месо и липса на такъв (да ни прощават феновете на Ace of Base) по отношение на музиката.

Вижте клипа, който ще ви обясни какво точно имаме предвид с горното изречение и по някакъв странен начин се явява като своеобразна метафора на работния ни понеделник.

В случай, че имате нужда, припомняме, че действието на „The Bad Batch“ се развива в  антиутопично бъдеще, в което всички „лоша партида” хора от Съединените щати са изхвърляни в пустошта на Тексас, която не е част от цивилизованото общество. Това е съдбата и на Арлен (Суки Уотърхаус), която е зарязана отвъд оградата, само с дрехите на гърба си. Докато се опитва да се ориентира във враждебната среда, Арлен е заловена от група канибали и бързо осъзнава, че сама няма да може да преживее дълго….

Режисьор и сценарист на „The Bad Batch“ е Ана Лили Амирпур („A Girl Walks Home Alone at Night“), а в ролите ще видим Джейсън Момоа, Суки Уотърхаус, Диего Луна, Йолонда Рос, Киану Рийвс, Джовани Рибизи, Джим Кери и Е. Р. Руис.

Премиерата е 23 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *