Новият брай на Entertainment Weekly представя… Емили Блънт! Точно така изглежда корицата, защото снимките на „Mary Poppins Returns” ще приключат съвсем скоро и това е съвсем подходящ повод да се представи по-подробен официален поглед към омайния свят на мюзикъла, пресътворен във филм.

На режисьорския стол, пардон – (в случая за картинката) операторското място е седнал самият Роб Маршъл, рекламно-вдъхновено вперил поглед в бъдещето, на фона на Биг Бен… Не може да им се отрече на Disney обаче, че са жестока машина – няма „шест-пет”, решат ли да се рекламират в седмицата на „Женат чудо” година и половина преди премиерата – това се случва!

Напомняме, че в случая Disney разчитат на книгите на Памела Травърз, в които се продължава познатата история за чаровната, необикновена гувренантка.

корица ew роб-маршъл Mary Poppins Returns Mary Poppins Returns Mary Poppins Returns Cherry tree Lane _spring_EK.JPG KSG_lamplighters_04_v010.JPG 0000_EMBANKMENT_OPENING_160.JPG Mary Poppins Returns

Mary Poppins Returnsще пренесе зрителите по време на „депресията” в Лондон, около 20-тина години след събитията в оригиналния филм от 1964 година, като главни действащи лица са порасналите Джейн и Майкъл Банкс (Емили Мортимър и Бен Уишоу). Самият той вече има три деца, ала съпругата му се е споминала и той изпада в депресия. Тогава идва моментът на важната намеса – на гости им идва енигматичната Мери Попинз (Емили Блънт). Чрез нейните магични способности и с помощта на приятеля Джак (Лин-Мануел Миранда), тя помага на семейството да открият отново радостта и чудото, които са изчезнали от живота им.

Мерил Стрийп ще влезе в ролята на братовчедката на Попинз – Топси, а в мюзикъла участват още Колин Фърт, Анджела Лансбъри, Джули Уолтърс. Самата Блънт е получила благословията на легендарната Джули Андрюс за ролята на Мери Попинз преди началото на снимките! Сценарият е дело на Дейвид Магий („Finding Neverland”), а Марк Шайман („Лак за коса”) и Скот Уитман са авторите, които са създали нови песни за саундтрака на филма.

Роб Маршъл споделя:

„Летвата е поставена много високо! Огромна е отговорността да продължа по подобаващ начин тази красива история за една жена, която дарява магия на едно семейство, в очакване на чудо, което да върне надеждата и радостта в живота им… Опитваме се да направим всичко възможно, за да отговорим на очакванията и да не разочароваме хората. Благодарен съм за шанса да работя върху този филм!”

Mary Poppins Returns” ще се появи на екран във Великобритания на 21 декември 2018 и на Коледа в САЩ. Толкова време има дотогава, че започваме да се чудим какво ли са замислили Disney като рекламна стратегия…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *