Странно е (и малко тъжно), но понякога забравяме, че това лято ни чака „Спайдър-мен: Завръщане у дома”. Новият опит за връщане в живот на един от най-обичаните комиксови герои. Както вече сме ви информирали, в ролята на Спайдър-мен този път е младокът Том Холанд, а нас неизменно ни преследва чувството, че филмът ще се цели в друга възрастова категория (която може и да ни пропусне). Повече за предишните трейлъри и снимки от продукцията може да прочетете в новините ни до момента, тук няма да пишем за тях. Преди около час излязоха най-пълните до момента рекламни клипове, които ви предлагаме да видите по-долу, но преди това – припомнете си официалния синопсис (в случай, че сте изостанали):

Младият Питър Паркър/Спайдър-мен (Том Холанд), който направи впечатляващ дебют в „Първият отмъстител: Войната на героите”, се опитва да свикне с новата си самоличност на „web-slinging” герой в „Спайдър-мен: Завръщане у дома”. Развълнуван от преживяването си с Отмъстителите и под зоркия поглед на Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър), Питър се завръща у дома при леля Мей (Мариса Томей). Той се опитва да влезе в релсите на нормалното си ежедневие, разсейван от желанието да докаже себе си като нещо повече от „your friendly neighborhood” Спайдър-мен. Но когато на сцената се появява новият злодей Лешояда (Майкъл Кийтън), всичко, което Питър смята за важно, ще бъде застрашено.

Ето го и новите трейлъри:

https://www.youtube.com/watch?v=sUuUzTKMlY4

Много ни се искаше от тези трейлъри да усетим някаква емоция или носталгично чувство, но общо взето апатията продължава да преобладава. Международният сякаш повече ни допадна. Макар че прекаляват с фенщината на Питър, в него добре работи сцената пред компютъра. Виждаме и повече от това, което прави Лешояда (Майкъл Кийтън). В никакъв случай не мислим, че филмът ще е лошо направен или слаб, просто всичко ни изглежда ужасно невдъхновено и безинтересно. Ще коментираме повече след като го гледаме и ще ви държим в течение, ако излязат новини.

В заключение ви предлагаме един нов плакат:

rps20170524_001909

Режисьор на „Спайдър-мен: Завръщане у дома” („Spider-Man: Homecoming”) е Джон Уотс („Cop Car”), а в ролите са Том Холанд, Майкъл Кийтън, Мариса Томей, Робърт Дауни Джуниър, Мартин Стар, Логан Маршал-Грийн, Доналд Глоувър, Лора Хъриър, Тони Револори, Майкъл Чернъс, Джейкъб Баталон, Ханибал Бърес, Кенет Чой, Ангури Райс, Джон Фавро, Бокийм Уудбайн, Зендая и други.

Българската премиера е 7 юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 Comments

  1. Няма да гледам трейлъра, но продължавам да съм любопитен за филма.

    1. ‘Spider-Man: Homecoming’ Reactions: The Best in the Franchise Since ‘Spider-Man 2’?

    1. На мен май продължава да ми е любимият „марвълски“ керъктър, а и ме кефи, че в новия филм ще бъде вкарана като основна тема класическата Спайди-песньовка, което е забавен, но и оправдан фен-сървис. Аз съм по-скоро оптимист, че филмът ще е свеж… въпреки отвратителния постер, който виждаме по-горе.

    2. Батман не е „марвълски“ керъктър, дебиле.

  2. Парашут в костюма, технологии, кодове на Старк забранявящи му да ползва пълния потенциал на костюма. Мен лично не ми допада особено. Spider-Man не трябва да е Iron Man. Спайди си има специален suit само с джаджи в комиксите. Този трябва да е обикновен като в TASP2 – най-добрият и любим suit за мен! ?

    1. Много прекалиха със Старк. Ако видя още веднъж сцената в колата, ще си направя костюм и ще излетя.

    2. Абсолютно съгласен за костюма! Едва ли някой ще направи по-добра версия от този в TASP2! Не мога да повярвам колко отвратителни постери са изпраскали. Някой от маркетинговия отдел трябва да бъде уволнен. И защо за Бога не спират да показват толкова много малки моменти, които за нас трябва да са „Уау! Хмм! Това е интересно! Не го очаквах!“. Още малко и ще вземат да стриймнат целия филм до една седмица с перфектно качество. Дано се окаже добър, че това ми е любимия герой и колкото и да вярвам в Марвел и Кевин Фаиги, имам чувството, че Сони пак се мешат твърде много…

  3. Банално… Жалко за таланта на Робърт Дауни Дж. от години не сме го виждали в друг образ, освен на Тони Старк, като изключим Съдията, който беше сравнително интересен филм. После Джони Деп видиш ли бил еднообразен…

    1. Така си е , но бате – 50 + млн на филм не се оставят ей така. Пък като гледам в ИМДБ какво готви, не ме оставя особено обнадежден – освен марвелските филми, Шерлок Холмс 3, който може и да видим до 10 години, имаш нова версия Доктор Дулитъл и едва един биопик, който може да е интересен.

    2. Дауни поне си крета в един персонаж, докато Деп уж опитва различни и всичките са ебаси булшита.

  4. Първо – безумен постер ала Star Wars, от които се чудя дали няма да ходя да гледам Iron Man 4.
    Второ …. човек, толкова …. НЕСПЕЦИАЛЕН И ДРЕБЕН изглежда … самият Спайдърмен като герой поставен във вселена на Марвел. Отделно имам едно такова усещане към филма като за поредния марвел cash grab with popcorn.