От около месец не сме писали за предстоящия хит на Едгар РайтBaby Driver“ – след като ви представихме три страхотни трейлъра, но през последните дни се натрупаха няколко реклами, които решихме, че си заслужава да съберем в една обща новина за поддържане на интереса. В крайна сметка малко повече от месец ни дели от премиерата в края на юни и не знаем за вас, но ние поне нямаме търпение да гледаме нов филм на Райт (чакаме го няколко години все пак).

И така, без повече размотаване, представяме на вашето внимание един дразнещо цензуриран, но иначе доста як 30-секунден тв спот, featurette, в който актьорите и Райт представят главния ни герой Бейби и разкриват малко повече инфо за историята (кратичък сюжет може да видите по-долу), един доста приятен плакат и изненадващо добрата му „motion“ версия.

ТВ спот

Featurette – Baby’s Story

Ще се повторим, но просто се налага: нямаме търпение да гледаме „Baby Driver“ и много се надяваме това да се случи в киносалон. Истинските фенове знаят, че филм като този трябва да се гледа на кино, не у дома, без значение колко инча ви е „достойнството”.

Ето и споменатите плакати.

плакат

Талантлив млад шофьор (Елгорт) разчита на ритъма на личния си саундтрак, за да се докаже като най-добрия престъпник зад волана. Когато среща момичето на мечтите си (Лили Джеймс), той решава да зареже престъпния живот и да скъса с миналото си. Но след като е принуден насила да работи за гангстер (Кевин Спейси), един обречен обир застрашава живота, любовта и свободата му.

Сценарист и режисьор на „Baby Driver” е Едгар Райт, а в главните роли ще видим Ансел Елгорт, Лили Джеймс, Джон Бърнтал, Джон Хам, Джейми Фокс, Ейза Гонзалес и Кевин Спейси.

Премиерата на филма е 28 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *