Вчера бяха раздадени наградите на 70-ото издание на фестивала в Кан и един от най-очакваните от нас филми – „The Killing of a Sacred Deer”, бе отличен (наравно с „You Were Never Really Here” на Лин Рамзи) за най-добър сценарий, дело на режисьора Йоргос Лантимос и честия му партньор в писането Ефтимис Филипо. В тази връзка решихме, че е време да ви представим два нови клипа от филма, които дебютираха преди известно време, но по една или друга причина не успяхме да ви представим навреме.

The Killing of a Sacred Deer” е с участието на Колин Фарел и Никол Кидман и разказва за харизматичен и доста успешен хирург (Фарел), който е принуден да направи немислима жертва, след като животът му започва да се разпада вследствие на зловещите действия на тийнейджър, който той е взел под крилото си.

Първият клип е удължена версия на този, който видяхме преди няколко дни, представящ доста по-голяма част от (неловкия?) разговор за окосмение между героя на Колин Фарел и въпросния тийнейджър (Бари Коган), който усложнява живота му, а вторият предлага поглед към съпругата на Фарел, изиграна от Никол Кидман. Нея вече сме я виждали на снимка, но сега за първи път я виждаме в действие.

Отзивите за филма от Кан са чудесни, а ние сме в очакване на първия трейлър. Нямаме надежда, че ще научим повече за сюжета, но се надяваме да придобием по-ясна представа за цялостната атмосфера, което съвсем няма да е малко. Каквото и обаче да видим в този трейлър, то няма да промени отношението ни и „The Killing of a Sacred Deer” ще си остане сред „must see” заглавията ни за годината.

В допълнение ви предлагаме и пресконференцията на филма от Кан, която е с участието на Йоргос Лантимос и Никол Кидман.

Режисьор на „The Killing of a Sacred Deer” е Йоргос Лантимос („Dogtooth”, „Омарът”), който е и сценарист наравно с честия си партньор Ефтимис Филипоу. В ролите са Колин Фарел, Никол Кидман, Бари Коган, Рафи Касиди, Алисия Силвърстоун, Бил Камп, Съни Сулджич и други.

Филмът тръгва по кината от 3 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments