Всички знаем, че в последните години Лиъм Нийсън се отдаде предимно на еднотипни екшъни и се превърна в чест обект на шеги (присмех и подигравки няма да кажем, тъй като дори и в най-смотаните и клишираните от тях той се справя на висота, а едно-две от изпълненията му са и наистина добри), което е жалко, тъй като той е наистина добър актьор, може да изиграе всякакви роли и е тъжно, че пилее таланта си, практически играейки едно и също отново и отново.

Точно затова се радваме всеки път, когато Нийсън остави настрана „тупалките” и се впусне в нещо различно, какъвто е случаят с „The Silent Man”, в който той влиза в ролята на Марк Фелт. Фелт е специален агент и заместник директор на Федералното бюро за разследване, който през 2005 г. се разкри като Дълбокото гърло – тайният информатор на Боб Удуърд и Карл Бърнстийн от The Washington Post, които през 1972 година в поредица от статии разкриха участието на администрацията на Ричард Никсън в Уотъргейт скандала, довел до оставката на президента.

The Silent Man” е дело на Питър Ландесман („Parkland”, „Concussion”) и разказва невероятната история за личния и професионален живот на брилянтния и безкомпромисен Фелт, който рискува всичко – семейството, кариерата и свободата си – в името на справедливостта и правосъдието.

Вижте първия официален клип от филма, който ни дава доста добра представа как точно ще изглежда Лиъм Нийсън като Фелт.

Много сме любопитни да видим „The Silent Man”, тъй като не сме запознати въобще с историята на Марк Фелт (знаем единствено, че той е Дълбокото гърло и това е) и ни се ще да научим повече. Що се отнася до качествата на филма, на базата на предишните проекти на Питър Ландесман (главно споменатите по-горе „Parkland” и „Concussion”) не разчитаме той да е нещо специално, затова се надяваме поне историята да е разказана интересно.

В ролите компания на Лиъм Нийсън правят Даян Лейн, Мартон Чокаш, Джош Лукас, Тони Голдуин, Майкъл К. Хол, Том Сайзмор, Брус Грийнууд, Кейт Уолш, Ноа Уайли, Айк Баринхолц, Майка Монро и други.

Премиерата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Eбати, скролирам в напразни надежди да видя голата Аманда Сейфрид 🙁