След като самият Джеф Бриджис пуска на стената си в социалната мрежа едно свежо, потопено в уиски, видео от „Kingsman: The Golden Circle”, и в рамките на един час то получава повече от 12 000 „погледчета” (действието се случва в съботната европейска вечер/щатски ден), кои сме ние, че да не обърнем внимание на отчайващия зов за помощ – от оцелелите #Kingsman към съюзниците #Statesman?!

Припомняме, че в „Kingsman: The Golden Circle” двама от познатите от „Kingsman: Тайните служби” герои – Егси (Тайрън Еджъртън) и Мерлин (Марк Стронг) заминават отвъд Голямата вода в търсене на съюзници. Там попадат на независимата шпионска организация „Statesman” – група отракани каубои (Чанинг Тейтъм, Педро Паскал, Джеф Бриджис). Новото приключение ще предложи поредното сериозно изпитание за силата на агентите и в двата елитни шпионски отряда – техните екипи ще се обединяват, за да победят безскрупулния си общ враг и да спасят света, като това упражнение неусетно се превръща в навик за Егси…

Наздраве, уважаеми зрители!

https://www.youtube.com/watch?v=A7ZMKRh2aDA

Прави чест на мистър Матю Вон, че постепенно и с подобаващо чувство за хумор въвежда публиката в … обновената среда на продължението. Шокираният поглед на Мерлин в момента на разкритието, че сейфът им се ползва за хранилище на уиски в комбинация със сериозната оценка на градусите на питието са добър щрих към безизходицата на горките британски сираци. От другата страна на Океана всеки от момчетата в Кентъки е представен с по една реплика – достойно и обрано (за да не предизвиква излишно веселие – в случая с мистър Тейтъм), без да липсват едно-две екшън кадърчета за разсейване. Макар и кратък, алкохолният поздрав за „добре дошли” е топъл и сърдечен, както бихме и очаквали от страна на най-cool пича на всички времена – Агент Шампанско (яд ни е, че Матю Вон не го е кръстил White Russian, щеше да се получи наистина култов „homage”).  

Режисьор на „Kingsman: The Golden Circle” е Матю Вон. Сценария е дело на Вон и Джейн Голдман, като в основата е комикса на Марк Милър и Дейв Гибънс. В ролите са Тайрън Еджъртън, Марк Стронг, Колин Фърт, Джеф Бриджис, Чанинг Тейтъм, Джулиан Мур, Педро Паскал, Хали Бери, сър Елтън Джон и др.

Премиерата на филма е на 22 септември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *