spiderman

Още един филм се сдоби с нова реклама по време на снощната церемонията по връчването на „MTV Movie & TV Awards” и това е „Спайдър-мен: Завръщане у дома”. Откакто в края на март дебютира вторият пълен трейлър (който ни допадна повече от първия), не сме получавали нищо кой знае колко интересно от филма, с изключение на няколко снимки, които може да видите най-долу, затова сега приветстваме появата на нов, ексклузивен промо-клип.

Първата част от рекламата представя Спайдър-мен (Том Холанд), който се опитва да се върне тайно в стаята си, където го очаква изненада, а втората е микс между тв спот и сцена, в която Питър Паркър е „напрегнат” от съученичката си Мишел (Зендая), за която се говори, че може да е прикритие за Мери Джей Уотсън.

В допълнение вижте официалния синопсис и споменатите по-горе снимки.

Младият Питър Паркър/Спайдър-мен (Том Холанд), който направи впечатляващ дебют в „Първият отмъстител: Войната на героите”, се опитва да свикне с новата си самоличност на „web-slinging” герой в „Спайдър-мен: Завръщане у дома”. Развълнуван от преживяването си с Отмъстителите и под зоркия поглед на Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър), Питър се завръща у дома при леля Мей (Мариса Томей). Той се опитва да влезе в релсите на нормалното си ежедневие, разсейван от желанието да докаже себе си като нещо повече от „your friendly neighborhood” Спайдър-мен. Но когато на сцената се появява новият злодей Лешояда (Майкъл Кийтън), всичко, което Питър смята за важно, ще бъде застрашено.

la-et-images-spider-man-homecoming-pictures-007 spideyhcpp

Режисьор на „Спайдър-мен: Завръщане у дома” („Spider-Man: Homecoming”) е Джон Уотс („Cop Car”), а в ролите са Том Холанд, Майкъл Кийтън, Мариса Томей, Робърт Дауни Джуниър, Мартин Стар, Логан Маршал-Грийн, Доналд Глоувър, Лора Хъриър, Тони Револори, Майкъл Чернъс, Джейкъб Баталон, Ханибал Бърес, Кенет Чой, Ангури Райс, Джон Фавро, Бокийм Уудбайн, Зендая и други.

Българската премиера е 7 юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *