След последния доста любопитен пролог, озаглавен „The Crossing”, който (отчасти) разкрива какво се е случило с андроида Дейвид и д-р Елизабет Шоу след края на събитията в „Прометей”, си взехме лека почивка от отразяването на новостите около „Пришълецът: Завет“. В резултат се натрупаха доста неща, които сега представяме без излишно философстване.

Започваме с най-важното: два клипа. Ние избрахме да не ги гледаме, но ето за какво става дума в тях, за да може вие да прецените за себе си. Първият е кървавата сцена със spineburster-а, части от която видяхме още в първия трейлър, а вторият е своеобразно представяне на главната героиня Даниелс (Катрин Уотърсън). Според тези, които са го гледали, този втори клип представлява микс от кадри, някои от които не присъстват във филма. На тях Даниелс си комуникира с MUTHUR – компютъра („Майка”) на космическия кораб, който познаваме и от „Пришълецът”.

Продължаваме с разкритията около загадъчното анимационно видеоWhat is 5.1.17”, което се появи заедно с гореспоменатия по-горе пролог на Alien Day. Както се очакваше, информацията за него беше обявена на 1-ви май и разбрахме, че става дума за „Alien: Covenant – The Unofficial Animated Series” – както подсказва заглавието неофициална анимационна поредица, базирана на фенски теории, обсъждани в някои от най-големите форуми, посветени на „Пришълецът”. Епизодите ще излизат в началото на всеки месец. Вижте първия епизод.

Следващото, което предлагаме на вниманието ви, е поредното гостуване на „Tested” с водещ Адам Савидж от „Myth Busters” зад кулисите на „Пришълецът: Завет”, като този път във фокус влизат оръжията, броните и ефектите с кръв.

И накрая завършваме с една реклама на Audi, представящ техния Lunar Quattro, който е съществена част от колонизационната мисия на Weyland-Yutani, както и със запис на живото предаване от премиерата на „Пришълецът: Завет” в Лондон.

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *