Hounds of Love” се очертава като един от филмите, които очакваме с доста голям интерес. Психологическият хорър-трилър на Бен Йънг продължава успешния си фестивален показ (Ашли Къмингс  получи награда за най-добра актриса на фестивала във Венеция), като последните положителни отзиви дойдоха от Трайбека, а рекламната му кампания е изключително стилна и ефективна. Изключение не прави и най-новият трейлър.

Преди да видите рекламата, ето за какво въпрос: „Hounds of Love” е вдъхновен от поредицата убийства, известни като Moorhouse Murders, извършени в Австралия през 80-те години на ХХ в. от семейната двойка Дейвид и Катрин Бърни. Действието се развива в предградията на Пърт, чиито жители са в неведение, че поредица жени намират смъртта си от ръцете на серийните убийци Джон и Евелин Уайт. След невинна лоша преценка Вики Малоуни е отвлечена от страховитата двойка. Изправена пред неизбежната си предстояща смърт, Вики осъзнава, че за да оцелее, трябва да настрои Джон и Евелин един срещу друг…

Disturbing! Ще се повторим, харесват ни подобни филми, а това, което виждаме в трейлърите, изглежда прекрасно. Като прибавим и отличните отзиви, няма как „Hounds of Love” да не влезе в списъкът ни със задължителни заглавия.

Вижте и един нов постер.

плакат

Режисьор и сценарист на „Hounds of Love” е Бен Йънг, а в ролите са Ашли Къмингс, Ема Буут, Стивън Къри, Сузи Портър, Деймиън де Монтемас, Харисън Гилбъртсън и други.

Премиерата е 12 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *