Възможни са всякакви проекти, които се развиват в съревнователни траектории. И както Fox Searchlight Pictures работят по игрален филм, който ще разказва историята на автора на прочутите истории за Мечо Пух – А. А. Милн и неговото семейство, включително сина му Кристофър Робин, така Disney дават разяснения какво ще подготвят с планирания игрален филм, посветен на Пух „Christopher Robin”.

Във фокуса отново ще бъде Кристофър Робин, но той ще бъде вече възрастен и сериозен бизнесмен, загубил въображението си и усета към приказките, концентриран върху работата си. Ала един ден… точно Мечо Пух се появява на вратата му, с предложение за ново приключение!

Така, както е разказана, историята доста ще прилича на римейк на „Хук”. По сценария на „Christopher Robin”, написан първоначално от Алекс Рос Пери и „полиран” от Том МакКарти („Спотлайт”, „В небето”), се очаква да поработи и Алисън Шрьодер („Hidden Figures”), а с режисурата ще се заеме Марк Форстър („Z-та световна война”, „Finding Neverland”).

Главната роля е предложена на голям наш любимец – Юън Макгрегър, когото в момента следим с интерес в третия сезон на „Фарго”, а съвсем скоро ще участва заедно с Леа Сейду в „Zoe”, следващия проект на Дрейк Доремус. Ако Макгрегър се навие да участва, филмът за Кристофър Робин/Мечо Пух на Disney ще се изстреля сериозно напред в непрестанния им конвейр с нови игрални поректи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тия от Дрисни улучиха кокошка със златни яйца с игрални версии на анимациите си и сега ще ги дрискат до края на света………

    А мен са ми тооооолкова тъпи всичките…………… че не ги гледам.