Елинор Копола е документалист и писател, чиято може би най-известна кинотворба е „Hearts Of Darkness: A Filmmaker’s Apocalypse”, посветен на създаването на „Апокалипсис сега” и на нейния съпруг, Франсис Форд Копола. След последния си филм „Coda: Thirty Years Later”, работата по който приключва преди цяло десетилетие, Елинор предлага на публиката нещо коренно различно – игрален филм с Даян Лейн и Алек Болдуин, от който струи усещане за свобода и истинска наслада от живота.

Предлагаме ви да хвърлите поглед на трейлъра на „Paris Can Wait”.

Да дебютираш на 80-годишна възраст в игралното кино – за това се иска хъс и творческо вдъхновение, които съвсем не липсват на семейство Копола. Ето какво гласи синопсиса на пътешественическата, кулинарна сага (ако съдим по разкошните блюда, представени в трейлъра):

Ан се намира на своеобразен житейски кръстопът – тя е омъжена отдавна за успешен и амбициозен филмов продуцент, който съвсем не й отделя нужното внимание. Неочаквана ситуация й дава възможност да пропътува разстоянието между Кан и париж с автомобил, в компанията на един от бизнес партньорите на съпруга й. Очакваните седем часа се превръщат в двудневно приключение – през невероятно красиви кътчета на Франция с разкошни гледки, прекрасна храна и упойващо вино, пътешествието е изпълнено със забавни и романтични моменти, които събуждат отново сетивата на Ан и я вдъхновяват да се отдаде на живота със страст и удоволствие…

Премиерата на авантюристичния „Paris Can Wait”, в който подозираме, че няма можем да си свалим очите от Даян Лейн, която се наслаждава на живота, ще бъде на 12 май 2017. Какво ли вино ще измъкне от дълбоките запаси мистър Франсис Форд, за да отпразнува игралния режисьорски дебют на съпругата си?!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *