Още не сме се съвзели съвсем след последния, доста сериозен снимков ъпдейт от „Пришълецът: Завет” (ъпдейт, който като че ли беше по-спойлърски от всичко, което сме виждали до момента) и ето, че само три дни по-късно, получаваме нова порция реклами. Не знаем какво им става на Fox и на Ридли Скот, и защо и тук, както и при „Прометей”, се бълва такова количество, но определено не смятаме, че това е правилно. За съжаление, когато става дума за „Пришълецът” сме слабохарактерни наркомани и просто не можем да се удържим да не отразяваме новостите.

Този път ни се предлагат четири телевизионни спота (два от които са прикрепени към трейлъра, така че да не ви притеснява времетраенето), три нови viral-промота с обръщения на екипажа на космическия кораб „Covenant” (като тези от предишната новина), както и три снимки, които вече сме виждали, но сега са в доста по-добра резолюция – те са най-спойлърски, така че внимавайте.

ТВ спотове

https://www.youtube.com/watch?v=j8u8RAhYvVg

https://www.youtube.com/watch?v=mdMpBvIvenA

Crew Messages

Ето и снимките. Те са доста любопитни и както вече казахме спойлърски, затова няма да ги анализираме подробно, за да не си разваляме допълнително нещата.

alien-covenant-neomorph alien-covenant-image

Ридли Скот се завръща към вселената, която създаде, с „Пришълецът: Завет” – нова част от „Alien” франчайза. На път към планета в далечния край на галактиката, екипажът на колонизаторския кораб „Covenant” открива място, за което смятат, че е неотбелязан на картите рай, но в действителност е мрачен и опасен свят. Когато попадат на заплаха, надхвърляща въображението им, те трябва да опитат отчаяно бягство.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко, Нуми Рапас, Гай Пиърс и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. И аз се зарекох повече да не гледам… но живият пришълец. Иска си ме! ?

  2. Направо не споделяйте нищо, което е най-добре и без това остава по-малко от месец до премиерата и само си разваляте удоволствието така . Аз лично след втория трейлър директно си скролвам на коментарите 😀

  3. Мда, почнаха леко да прекаляват наистина 😀 Аз спрях да гледам вече, че да не се глася прекалено много…

  4. Някаква информация относно продължителността на филма имате ли?

    1. Нищо официално на този етап, то и филмът все още не е завършен, но за сега съм виждал слухове за 122 мин, което е крайно недостатъчно и такива за 153 мин, което ме удовлетворява . Надявам се само в крайна сметка да не се получи гавра както с cut-a при “Небесно царство“ & “BvS“