Вчерашният симпатичен първи трейлър на „Тор: Рагнарок”, който като тон и атмосфера доста ни прилича на „Пазители на галактиката”, ни подсети, че отдавна не сме обръщали внимание на предстоящата втора част от приключенията на Питър Куил (Крис Прат) и компания, чиято премиера е след по-малко от месец.

Предлагаме ви няколко телевизионни спота, единият от които посветен на любимата ни Небюла (Карън Гилън) и взаимоотношенията ѝ със сестра ѝ Гамора (Зоуи Салдана), както и две поредици character постери.

ТВ спотове

Веднага след официалния синопсис може да видите и плакатите.

Под звуците на Awesome Mixtape #2, в „Пазители на галактиката 2” продължават приключенията на бандата, които прекрачват нови граници в безбрежния космос. Пазителите трябва да се борят, за да запазят своеобразното си семейство, и същевременно се опитват да разплетат мистерията около истинския произход на Питър Куил. Отколешни врагове се превръщат в съюзници, а любими на феновете герои от класическите комикс-истории се включват, за да помогнат на нашите герои в мисиите им. Кинематографичната вселена на Marvel продължава да се разраства…

guardians_of_the_galaxy_vol_two_ver25_xlg guardiani-della-galassia-vol-2-poster-imax-maxw-1280

Режисьор и сценарист на „Пазители на галактиката 2” („Guardians of the Galaxy Vol. 2”) е Джеймс Гън, а в ролите са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Майкъл Рукър, Карън Гилън, Глен Клоуз, Шон Гън, Пом Клементиев, Елизабет Дебики, Крис Съливан, Томи Фланиган, Нейтън Филиън, Кърт Ръсел и Силвестър Сталоун.

Премиерата е предвидена за 5 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Интересно ми е когато/ако Тони Старк и Рокет имат обща сцена във франчайза, какви ли култови реплики ще си разменят 🙂

    1. Аз бих си платил за обща сцена между Гамора и Scarlet Witch… особено, ако е режисирана от Тинто Брас 😀