След като „Фарго” се оказа един от най-хубавите сериали в последните години и по никакъв начин не опетни репутацията на своя първоизточник (едноименния шедьовър на братя Коен), вече не сме толкова скептични, когато класически филми получават нов живот на телевизионния екран.

Точно затова сме любопитни да видим какво се е получило и с предстоящия сериал „Гепи“, създаден по превърналия се в модерна класика филм на Гай Ричи, който ще можем да видим и на родна земя от 25 април по АXN.

Трейлър и подробности за сериала може да видите в предишната ни новина по темата, а допълнителна информация ще откриете и в официалното прессъобщение по-долу.

Възползваме се от случая да ви поканим да участвате и в специалната ни фейсбук игра с AXN. Имате възможност да спечелите няколко страхотни награди от Sony, a какви точно са условията може да разберете тук.

„Гепи“ – сериал по едноименния шедьовър на Гай Ричи, с премиера за България на 25 април!

Базиран на култовия филм на Гай Ричи, продуцираният от Sony Pictures Television сериал със същото име се опира на духа и стилистиката на „Гепи“ от 2000 година, но разказва една съвсем различна история, със съвсем нови герои в наши дни.

Сериалът е вдъхновен от истински обир на злато, случил се в центъра на Лондон през 1983 г., а действието проследява живота на група двайсетина годишни младежи – дребни мошеници и нехранимайковци, които хукват след задигнатото злато, с идеята да се докажат и да сбъднат мечтите си. Но, както често се случва, действителността няма нищо общо с намеренията им и в резултат, те се озовават въвлечени в света на най-високите нива на организираната престъпност. За да оцелеят, ще им се наложи бързо да се научат да плуват в опасните води на лондонския подземен свят и да се справят с корумпирани ченгета, цигани-боксьори, гангстери с международна слава и обикновени злодеи.

В една от главните роли ще видим Рупърт Гринт, добре познат от ролята си на Рон Уизли във филмовата поредица за Хари Потър. След прилично количество роли в киното, „Гепи“ е  първият сериал, който Рупърт снима за телевизията, а героят му – Чарли Кавендиш е елегантен гангстер от богато семейство, известен с хаотичната си натура и отчайваща дезорганизираност.

Рупърт Гринт е и изпълнителен продуцент на сериала, а негов екранен партньор е Люк Паскуалино („Борджиите“, „Бойна звезда: Галактика“). В ролята на Сони Кастильо – шефът на местната мафия ще видим Ед Уестуик, познат най-вече с ролята си на Чък Бас в американския тийн сериал „Gossip Girl”. В ролята на бащата на главния герой ще видим актьора Дъгрей Скот – „Отчаяни съпруги“, „Мисията невъзможна 2“, „Хитман“, „Твърде лично“.

Gepi_5-poster-2017

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *