От време на време пристигат „освежаващи” новини от Острова – като тази, че Саймън Ръмли („The Living and the Dead”), познат като режисьор, който не обича да се съобразява с правилата и прави предимно жанрови филми, се е заел да разкаже една история от миналото на Лондон, изпълнена с кървави престъпления. Снимките се реализират в локации, които биха могли да пресъздадат атмосферата от преди повече от 60 години, а историята разказва за периода, в който по улиците са властвали хората на Били Хил (Лео Грегъри) и Джак „Spot” Комър (Тери Стоун) – целта е да се пресъздаде въздигането и падението на прочутата британска криминална империя, която просъществува до средата на 50-те години на 20 век и проправя пътя за злодеи като близнаците Крей и бандата садисти Ричардсън.

Once Upon a Time in London” е продуциран от Gateway Films & Ratio Film Presentation и го описват като „Peaky Blinders” в комбинация с „Legend”.

Освен споменатите Грегъри и Стоун, участват още актьорите Холи Ърл, Доминик Кийтинг, Джоф Бел, Джейми Форман, Дъг Алън, Анди Бекуит, Роланд Манукян, Джъстин Салинджър, Кейти Брайтуейти, Лора Картър, а също и комика Саймън Мънъри, боксьорите Франк Булиони, Стив Колинс и Джо Игън, футболистът Джейми О’Хара, илюзионистът Али Кук и др. Сценарият е дело на Уил Гилби, режисьора Ръмли и Тери Стоун. Не е ясно кога ще бъде готов този филм, нито дали ще има някакво прилично разпространение, но когато стане въпрос за исторически епохи и гангстери – ние винаги наостряме уши и се стремим да сме информирани. Ето снимки на героите, чрез които режисьорът смята да разкаже прелюбопитната и изпълнена с насилие история…

onceuponlondon onceuponlondon2

onceuponlondon4 onceuponlondon5 onceuponlondon6

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments