Ако не сте чували нищо за „Geostorm” до момента, чака ви изненада. Става дума за режисьорския дебют на продуцента на „Старгейт”, „Денят на независимостта” и „ГодзилаДийн Девлин, който тръгва по стъпките на своя партньор и приятел Роланд Емерих и се захваща с филм за глобална катастрофа.

Geostorm” е по сценарий на Дийн Девлин, в съавторство с Кийран и Мишел Мълрони и разказва за упорит, но чаровен дизайнер на сателити (в ролята Джерард Бътлър), който трябва да работи с отчуждения си брат, за да спаси света от буря с епични размери, причинена от развалили се сателити, контролиращи световния климат. Следва кратка мисия в космоса, докато на Земята се разкрива план за убийството на президента.

Звучи ви нелепо? Чакайте да видите първите тийзъри (събрани в едно видео) на предстоящия трейлър, който се очаква утре или по-късно днес.

Ужас! Изглежда все едно ние сме го правили. В сравнение с това, последните полюции на Роланд Емерих, включително и „Денят на независимостта: Нова заплаха”, са като „Гражданинът Кейн”. Вече и в евтиниите на SyFy има по-добри ефекти. Нямаме идея защо Девлин е решил да положи целенасочено усилие да се изложи по този начин. Чакаме обаче пълния трейлър, за да сме сигурни в мащабите на катастрофата.

Освен Джерард Бътлър, от участието си в този филм трябва да се срамуват Ед Харис, Джим Стърджис, Аби Корниш, Катрин Уиник и Анди Гарсия. Защо?

плакат

Премиерата на „Geostorm” е 20 октомври. Резервирайте си датата!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Изглежда отвратително, все едно гледам някоя mockbuster чекия на Asylum 😀

  2. За малинка е, отсега си личи. Някоя стара тъпня с Майкъл Паре може да се окаже по-добра.

  3. Е стига бе. Вярно е, че ще е някаква абслюлютна тъпотия, но да му дадем шанс, все пак, а. Можеда се окаже един чист гилти плежър. Щото и аз не очкавам нищо повече, но като фен на филите катастрофи, каквито ст еи вие ще му дам шанса да видя колко е тъп. Не вярвам, чак пък да е негледаем, щото има и много такива.
    П.С. Ефектите не са никак на ниво, но не са чак тооолкова зле. Стават, ако не предявяваме претенции. 🙂

  4. Обаче без майтап Джерард Бътлър се очертава да стане вместо новия Ръсел Кроу да се превърне в Майкъл Дудикоф-а на това поколение, агента му определено си е за уволняване…