Вчера Universal представиха нов трейлър на осмата част на мултимилиардната си „сапунка” „Бързи и яростни”. Рекламата е с продължителност цели три минути и ако не сте фенове на франчайза, като нищо може да ви вкара в кома с тоновете си евтина „семейна” драма, нелепи сюжетни елементи и разведен с пределите на реалността неприличен екшън.

Ако обаче се вълнувате истински от „сърцераздирателната драма”, която се развива пред очите ни в продължение на толкова много филми, би трябвало да останете доволни, тъй като този трейлър събира всички елементи, които са знакови за поредицата.

Другата възможност за заглавие на тази новина беше „Торпилиращо тъп трейлър на „Бързи и яростни 8”, но решихме, че е прекалено очевидно и издайническо. И сега се замисляме, че Джейсън Стейтъм участва в два от филмите с най-малоумни каскади – този тук, заради отклоненото от Скалата торпедо, и „Транспортър 2”, в който собственоръчно отклонява RPG с подносче (но само в трейлъра – точно този момент липсва в самия филм). Както и да е, не ни се коментира повече, затова оставяме това на вас. Разбира се, освен коментари приемаме и чиста хранилка, така че заповядайте. Похвали също приемаме.

За финал вижте и два плаката.

плакат furiousposter_0

Режисьор на „The Fate of the Furious” е Ф. Гари Грей, а сценарият е дело на ветерана Крис Морган. В ролите са Вин Дизел, Чарлийз Терън, Дуейн Джонсън, Тайрийз Гибсън, Крис „Ludacris” Бриджес, Мишел Родригес, Натали  Еманюел, Джейсън Стейтъм, Кърт Ръсел, Джордана Брустър, Елза Патаки, Кристофер Хивю, Хелън Мирен, Скот Истууд, Лукас Блек и други.

Премиерата е 14 април 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 Comments

  1. Еба, мама му. It’s raining cars and all kinds of shit. Йеееааааааа.
    Ще има масова полюция. Скаличката е най-големият. Он – дъ бос.

    1. Буахааххаха, некъв дюд в коментарите под клипа: We don’t need physics, we got family.
      Епик. 🙂

  2. Гонката с ретро колите ми хареса. А хакването на колите е страхотно. Само не ми хареса как Скалата отклонява торпедо СОБСТВЕНОРЪЧНО! Одобрявам целия останал безумен екшън, но това премина границата. В крайна сметка филмът ще предостави на феновете точно това, което искат да видят. Ще бъде страхотно на IMAX!

    1. Остави го, не скиваш ли, че се е надишал с изгорели газове 😀