Доста необичайна новина се появи вчера. Травис Найт, чийто дебют „Кубо и пътят на самурая“ доста харесахме, ще режисира spin-off филм за Бъмбълби (жълтата кола-робот от „Трансформърс“, в случай, че не следите поредицата).

Скоро видяхме новия трейлър на „Transformers: The Last Knight“, който най-вероятно ще бъде последен за недолюбвания от някои от нас Майкъл Бей, като междувременно се чудехме какво ли предстои за франчайза. Не очаквахме такъв ход.

Найт със сигурност е изключително компетентен занаятчия, който ще свърши отлична работа и дори има шанс филмът да бъде малко по-авторски, но сме изненадани, че след номинацията за „Оскар”, изпълнителният директор на Laika е избрал именно този проект. От студиото със сигурност ще му се бъркат и ще бъдат доста взискателни за „бебето“ си. Нищо чудно да го принудят да вкара някакви нелепици като последните диноботи.

В случай, че сте се зарадвали, предстоящият филм няма да бъде stop-motion. Както споменахме по-горе, стискаме палци за някакво подобрение. Летвата е достатъчно ниска.

Премиерата ще бъде на 8 юни 2018.

travis-knight-20170304

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. филм за Пчеличката….ще бъде толкова детски ориентиран, че няма на къде