Точно преди седмица хвърлихме първи поглед към Юън Макгрегър в предстоящия трети сезон на „Фарго“. Видяхме оплешивяващия неудачник Рей, а сега идва ред на другата половина от близнаците – по-големият и заможен брат Емит, който самодоволно залепя пощенска марка.

Вижте:

https://www.youtube.com/watch?v=ecnzqU0URbw

Двамата братя се различават като двете страни на монета и макар да сме го казвали многократно, ще се повторим – Юън Макгрегър е великолепен актьор и от видяното очакваме да го докаже за пореден път.

Вторият спот представя Кари Куун в ролята на прагматичната шефка на полицейското управление, Глория Бъргъл.

https://www.youtube.com/watch?v=_q44lYE7AVY

Почитателите на сериала знаят, че външният вид на героите във вселената на „Фарго“ често се е оказвал заблуждаващ и нямаме търпение да открием що за ченге е в действителност полицай Бъргъл.

Ето го и официалния синопсис за това, което ни очаква:

Третият сезон се развива през 2010 година и разказва за Емит и съвсем малко по-малкия му брат Рей Стъси (Юън Макгрегър). Емит, „Краля на паркинга“, гледа на себе си като на успешен човек, докато Рей е по-скоро загубеняк. Отдавна живеещ в сянката на брат си, Рей е оплешивяващ шкембелия, който обвинява Емит за лошия си късмет. Братската им вражда започва с дребно джебчийство, но скоро ексалира до убийства, гангстери и безмилостна надпревара.

Кари Куун е Глория Бъргъл, непреклонният шеф на местното полицейско управление. Отскоро разведена майка, Глория опитва да си обясни заобикалящия я свят, където хората са по-интимни с телефоните си, отколкото с другите наоколо. Мери Елизабет Уинстед е в ролята на Ники Суанго, гаджето на Рей, хитра и съблазнителна бивша затворничка със страст към бридж.  Дейвид Тюлис ще бъде В. М. Варгас, мистериозен самотник и истински капиталист, чиито шефове плануват партньорство с Емит, независимо дали Краля на паркинга одобрява или не.

„Фарго“ се завръща на 19 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *