the void
„Nothing else matters…“

Миналия месец ви показахме нов плакат и трейлър на чудесно изглеждащия „The Void“, който комбинира елементи от класическия сплатър, гор киното, Х. Ф. Лъвкрафт, „Нещото“ и поджанра body horror, който беше популяризиран през 70-те и 80-те години на миналия век от Дейвид Кронънбърг. Сега е ред на още една свежа и мокра порция писъци, кръв и космически ужас:

Малко ни е яд, че изгледахме горното видео – искаше ни се почти нищо да не знаем за историята (поне що се отнася до конкретни сцени и реплики) и когато най-сетне видим готовия продукт, да сме в пълно неведение. От друга страна обаче сега сме още по-надъхани. Окултните елементи в комбинация с практически ефекти и зловеща фабула са формула, която винаги ни е привличала, така че очакванията ни са все така високи, а нетърпението ни – още по-нервно. Припомняме ви сюжета:

Докато е на рутинен патрул, полицай Даниел Картър (Ерън Пуул) се натъква на облян в кръв мъж, куцукащ по усамотен път. Той го откарва по спешност в най-близката болница, но открива, че персоналът и пациентите са трансформирани в нещо нечовешко. С увеличаването на ужаса, Картър повежда шепата оцелели на адско пътешествие през подземията на болницата в отчаян опит да прекрати кошмара, преди да е станало твърде късно.

Режисьори на „The Void” са Стивън Костнански и Джереми Гилеспи , а в ролите са Ерън Пуул, Елън Уонг, Катлийн Мънро, Стефани Белдинг, Кенет Уелш и др. Премиерата е насрочена за 31 март, а докато чакаме заглавието да се появи по неофициалните канали у нас, ще се любуваме на тези симпатични снимки, разкриващи още детайли около продукцията:

void-4-20170309 void-3--20170309 void-2-20170309 void-1--20170309 cast-a-face-20170309 void-cast-20170309 bio-ninja-20170309 bio-cop-20170309

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. WOW!!!! WTF!!!
    Това изглежда мега изродско.. Ако е подходено по сериозно, а не от комерсиална гледна точка, може да се получи много як хоро. 🙂

  2. Май подходът ще е наистина сериозен и строго некомерсиален – всички основания за високи очаквания са налице 🙂

  3. Има ли някакъв шанс българският „пазар“ и „култура“ да се освестят и да видим този гор фест и по родните екрани или пак ще се задоволяваме с екранчета?

  4. Направо ще пукна от яд, как при нас няма такива специализирани кина или поне кина, в които да прожектират подобни филми. Искам хорор на голям екран и звук да ми пука тъпанчетата. Ебахти и малоумието. Ядосах се. 🙁

  5. За ядосване си е, но пък хей, може на някой фестивал за независимо кино да се появи, кой знае 😛