f3acc637c4d358941346f50b939dfcb85f39b5d4

Няма как да отречем, че отразяването ни на новините около „Star Trek: Discovery” е доста зле. След първоначалния ни ентусиазъм, когато отбелязвахме абсолютно всичко интересно около очакваното завръщане на „Star Trek” франчайза към корените му в телевизията, постепенно забавихме темпото, а накрая съвсем спряхме. В резултат пропуснахме важни новини, като тази за присъединяването към екипа на Соника Мартин-Грийн („Живите мъртви”), която ще бъде главният герой в сериала – лейтенант-командир Рейнсфорд, известна като Номер едно, както и това на любимия ни Джейсън Айзъкс, който влиза в ролята на капитана на космическия кораб „Discovery” Лорка.

Сега правим (пореден) опит да влезем в час, като поводът е първата обща снимка на по-важните актьори, сред които освен вече споменатите Айзъкс и Мартин-Грийн, са Мишел Йео (Джорджиу – капитан на кораба от Звездния флот „Shenzhou”), Крис Оби (Т’Кувма – клингон, който е твърдо решен да събере заедно няколко клингонски рода), Дъг Джоунс (лейтенант Сару – научен офицер на „Discovery”, представител на извънземна раса, която е нова за вселената на „Star Trek”), Джеймс Фрейн (Сарек – вулканския баща на Спок) и Шазад Латиф (Кол – командващ офицер на клингоните). На снимката откриваме и Кенрик Грийн, който не участва в сериала и присъства единствено в качеството си на съпруг на Соника Мартин-Грийн.

star-trek-discovery-cast

Актьорите, за които знаем, че ще участват в шоуто, но не присъстват на горната снимка, са Антъни Рап (Стаметс – експерт по гъби и учен на борда на „Discovery” и първият оригинален открито хомосексуален герой в „Star Trek” вселената), Тери Серпико (Андерсън – адмирал на Звездния флот), Малик Панчоли (Намбу – главният научен офицер на „Shenzhou”), Сам Бартоломиос (Конър – младши офицер на „Shenzhou”), Мери Чифо (Л’Рел – клингонски боен командир) и Мери Уайзман (Тили – кадет от Звездния флот на борда на „Discovery”).

В добавка ви предлагаме и едно видео, бележещо началото на продукцията на „Star Trek: Discovery”, неофициален поглед към новите клингони, както три задкулисни снимки.

Star-Trek-Discovery-Klingons-734x470

Ted-Sullivan-Pic01

Ted-Sullivan-Pic03  Ted-Sullivan-Pic02

Повече подробности за сериала може да откриете в новините ни до момента.

„Star Trek: Discovery” е създаден от Брайън Фулър и Алекс Курцман, а сред известни рокади, шоурънъри са Гретхен Бърг и Арън Харбъртс („Pushing Daisies”). В Щатите 13-те епизода на сериала ще се излъчват по CBS Network и All Access, а в останалата част от света по Netflix.

Премиерата беше предвидена за месец май 2017-а, но сега е отложена за неопределено време.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. „експерт по гъби и първият оригинален открито хомосексуален герой в „Star Trek” вселената“

    джиййзъъсс…

    1. Тепърва в киното и телевизията ще се продължава да се навлиза в „дълбоките“ дебри….
      Не зна, защо направо отсега натам във филмите на направят всички герой педали и черни и да се приключи с тая тема….

  2. Чакам с нетърпение епизодите,но за къв чеп трябва да има открито хомосексуален герой-сега като гледам сериала-все ще си представям как господин експерта по гъби лапа клингонски п.ш.и и как е в поза партер..