Днешното ни пътешествие из галактиката продължава. Сутринта се разходихме из по-мрачните кътчета, а сега е ред на нещо по-слънчево и забавно. Marvel и Disney разпространиха нов трейлър на „Пазители на галактиката 2”, в който на добре познатата ни сбирщина нетипични герои им се налага отново да спасяват света.

Трейлърът предлага доста нови кадри и най-накрая имаме възможност да видим Кърт Ръсел като бащата на Питър Куил – Его, познат още като Живата планета. Вижте.

Честно казано, не смятаме, че на този етап имаше нужда от представяне на героите, но явно са го решили, за да стане ясно, че Йонду, Небюла и новото попълнение Ментис стават част от „семейството”.

Що се касае до останалото, този трейлър не ни вълнува особено, но сме споменавали, че ако Гън запази цялостната опаковка и химията между основните действащи лица от първия филм (а засега нямаме причина да смятаме, че не е), всичко ще е наред.

Под звуците на Awesome Mixtape #2, в „Пазители на Галактиката 2” продължават приключенията на бандата, които прекрачват нови граници в безбрежния космос. Пазителите трябва да се борят, за да запазят своеобразното си семейство, и същевременно се опитват да разплетат мистерията около истинския произход на Питър Куил. Отколешни врагове се превръщат в съюзници, а любими на феновете герои от класическите комикс-истории се включват, за да помогнат на нашите герои в мисиите им. Филмовата вселена на Marvel продължава да се разраства…

плакат

Режисьор и сценарист на „Пазители на Галактиката 2” („Guardians of the Galaxy Vol. 2”) е Джеймс Гън, а в ролите са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Майкъл Рукър, Карън Гилън, Глен Клоуз, Шон Гън, Пом Клементиев, Елизабет Дебики, Крис Съливан, Томи Фланиган, Нейтън Филиън, Кърт Ръсел и Силвестър Сталоун.

Премиерата е предвидена за 5 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *