мики рурк
„Я, на това селфи почти приличам на човек… not!“

Мики Рурк, който продължава да ползва лицето си като арена за пластични извращения, вероятно ще изиграе главната роля в независимата нискобюджетна продукция „Unhinged“ – трилър със свръхестествени елементи, който ще бъде режисиран от бездарния Марк Аткинс („Haunting of Winchester House“). Сценарист на проекта е Йън Холт, който доби умерена слава през 2009 г., когато написа (съвместно със Дейкър Стокър) средняшкия роман „Дракула – Немъртвият“ (официално продължение на литературния шедьовър „Дракула“ на Брам Стокър).

Рурк ще бъде психиатър, колкото и абсурдно да звучи, като се има предвид, че визията му е повече на пациент, не на лекар, а героят му ще се надпреварва с времето, за да възпре избягал психопат, възнамеряващ да очисти пет човека, които държи като заложници в изолирана къща. Снимките ще стартират през юли в Лос Анжелис, а премиерата вероятно ще се състои (в ограничен мащаб, разбира се, при това основно на VOD-принцип) по някое време догодина. За международното разпространение ще отговаря компанията Archstone Distribution.

Като се има предвид евтиното портфолио на Аткинс до момента, както и стремглаво сгромолясалата се кариера на Рурк, засега очакваме „Unhinged“ със същото нетърпение, с което очакваме епидемия от холера.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *