Доста отдавна не бяхме чували нищо съществено (а още по-отдавна не сме писали) за доста любопитния и нетипичен за Стив Маккуин проект „Widows”, в който режисьорът на „Hunger”, „Shame” и „12 Years a Slave” си партнира с авторката на „Не казвай сбогом” Джилиан Флин (или Гилиан Флин, както всъщност е името ѝ), и си мислехме, че нещата може да са се разпаднали.

Сега обаче, благодарение на Variety научаваме, че по проекта все още се работи и Лиъм Нийсън води преговори за присъединяване към актьорския състав, който до момента включва нашата любимка и отскоро носителка на заслужен „Оскар” Виола Дейвис, Елизабет Дебики, Синтия Ериво, Мишел Родригес, Даниел Калуя и Андре Холанд. Ако всичко мине добре и се стигне до споразумение, Нийсън ще влезе в ролята на съпруга на героинята на Виола Дейвис.

В случай, че не сте запознати, „Widows” представлява „heist” трилър, базиран на едноименната британската поредица на Линда ла Плант от 1983 г. (има и доста по-различна американска версия от 2002 г. – ние не сме гледали нито една от двете), разказваща за четири вдовици, които се наемат да довършат делото на своите съпрузи, които загиват по време на обир.

Очакванията са снимките на „Widows” да започната тази година, а при наличието на таланти като Виола Дейвис и Лиъм Нийсън пред камерата и Джилиан Флин и Стив Маккуин зад нея, ние ще очакваме крайния резултат с доста голямо нетърпение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *