Запалихме се доста по „Logan” на Джеймс Манголд покрай последния трейлър и двата телевизионни спота, които излязоха преди няколко дни, така че не се сдържахме да отразим и Super Bowl рекламата и един клип, който дебютира вчера. Нямаме какво толкова да коментираме, освен, че ни допадат атмосферата и тона на филма и се надяваме скоро да чуем отзивите от Берлинале, където ще бъде премиерата му след десет дена.

Ето още веднъж официалния синопсис и един пропуснат постер:

През 2024 мутантите почти са изчезнали и X-Men са разпуснати. Логан, чиято способност да се възстановява е отслабнала, се е отдал на алкохол, препитавайки се като шофьор. Той се грижи за възрастния Професор X, когото пази скрит. Един ден непозната жена моли Логан да закара момиче на име Лаура до канадаската граница. В началото той отказва, но Професорът дълго е чакал появата й. Лаура по много начини прилича на Върколака. Тя е преследвана от злокобни фигури, работещи за могъща корпорация. В ДНК-то й се съдържа тайната, която я свързва с Логан. Започва неуморно преследване.

loganposter2

Режисьор на „Logan” е Джеймс Манголд. В ролите са Хю Джакман, Патрик Стюарт, Бойд Холбрук, Стивън Мърчант, Дорис Моргадо, Елизабет Родригес, Ричард Е. Грант, Дафни Кийн, Ерик Ла Сал и други.

Премиерата е 3 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *