Ice Cube и Чарли Дей

Не сме отразявали по никакъв начин „Fist Fight” на Ричи Кийн („It’s Always Sunny in Philadelphia“) и може би не сме изпуснали много, но тъй като вчера излезе последният, този път нецензуриран трейлър, а и бяхме в настроение за кретенски изпълнения, решихме да ви представим филма.

По време на последния учебен ден умереният и свит преподавател Анди Кембъл (Чарли Дей) се опитва да не бие на очи, като избягва глупавите шеги на колегите си, нефункционалната администрация и съкращенията. Нещата обаче се влошават, когато по стечение на обстоятелствата Анди пресича пътя си с Рон Стрикланд (Ice Cube), който предизвиква интровертния учител на старомоден бой след училище. Новината се разпръсва като горски пожар и скоро всички следят какъв ще бъде развоят на събитията.

Предлагаме ви да хвърлите поглед на трейлърите (за предпочитане направо последния):

Изглежда ни като непретенциозна кретения, каквито снимат Джеймс Франко и компания и честно казано нямаме нищо против да й обърнем внимание, когато излезе. Най-малкото във филма ще видим любимата ни Кристина Хендрикс, както и Джилиан Бел и Трейси Морган.

Премиерата е 17 февруари.

Fist-Fight-Tracy-Morgan-Jillian-Bell-Charlie-Day

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *