Smurfs-The-Lost-Village-1200x520

Не сме отразявали по какъвто и да е начин предстоящия трети филм за смърфовете, но може ли да ни вини човек предвид слабите резултати на първите два. Новият филм на Кели Асбъри („Шрек 2”, „Гномео и Жулиета”) ще пробва нов подход – пълна компютърна анимация. Е, поне опитват нещо различно, нали? Даваме им точки дори само за ината, че продължават. Запознайте се с кратък синопсис на филма:

Този нов напълно анимиран филм за смърфовете започва с мистериозна карта, която отправя Смърфиета и най-добрите й приятели на вълнуващо приключение в Забранената гора, изпълнена с магически създания. Те трябва да открият тайнственото изгубено селище преди злия магьосник Гаргамел. Това опасно пътешествие ще ги отведе до най-голямото разкритие в историята на вида им.

Предлагаме ви два по-стари трейлъра и един нов международен (предлагаме ви, ако нямате търпение, да започнете с последния, тъй като е най-изчерпателен):

https://www.youtube.com/watch?v=odQ7W8GCy20

https://www.youtube.com/watch?v=BN_HeD_7EAg

Усещат се доста вътрешни шеги и препратки към митологията на смърфовете, което не е изненада, тъй като и самият синопсис ни подсказва, че в този филм ще става въпрос за някакво разкритие относно историята на вида им. Може би ще видим съвършено различна група смърфове (ами какво ще стане, ако всички там са женски смърфове?).

Нямаме особени надежди, но пък положението няма как да стане по-зле, даже се радваме, че историята се развива изцяло в света на смърфовете, може би това ще е подобрение спрямо предишните филми. Героите ще бъдат озвучени от Деми Ловато, Рейн Уилсън, Манди Патинкин, Джо Манганело и Джак МакБрайър, а Джулия Робъртс ще влезе в специалната роля на Смърф Уилоу.

Оставяме ви с няколко снимки и плакат на филма:

smurfs-the-lost-village-image

smurfs-the-lost-village-gargamel-azrael

smurfs_the_lost_village_xxlg

MV5BMTg1NjgyMTYzM15BMl5BanBnXkFtZTgwMzIxNDc4MDI@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_

Премиерата на „Smurfs: The Lost Village” е на 31 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *