След като преди седмица феноменът „Stranger Things” се превърна в първата продукция на “Netflix”, получила собствено 30-секундно Super Bowl промо, хайпът за втори сезон се завърна. Очакваме продължението да бъде още по-голям хит и сме сигурни, че при подобен развой ще получим бързо потвърждение за още един сезон… хубавото в този случай е, че създателите Мат и Рос Дъфър не смятат да разтягат своя носталгичен епос до безкрай.

В разговор с EW, Рос Дъфър разкрива, че „всичко се променя, докато развиваме сюжета“, но двамата си представят историята на „Stranger Things”  в четири или пет сезона. Мат пояснява:

„Искаме да има ясно изразен край. Не искам да бъде един от онези сериали, които губят инерция и интереса на зрителите си. Искаме да приключим, когато сме на върха“.

На нас четири-пет сезона винаги ни звучи чудесно – достатъчни, за да се запознаем обстойно с героите, да ни потопят във вселената, да проследим тяхната одисея. Изглежда подобен е и планът на братята:

„Надяваме се, че ще изгледате втори сезон и ще се чувствате напълно задоволени – надяващи се на още, но с усещането, че историята е завършена. Но освен това сме положили основите а следващи сезони.“

Най-сетне имаме и пръв поглед към един от новите персонажи, които ще видим в продължението – Макс, изиграна от Сади Синк. Припомняме какво ще представлява героинята, по думи на създателите и ви представяме снимката:

Макс – упорито и уверено 13-годишно момиче, чиито излъчване, поведение и цели са по-характерни за момчетата през 80-те. Тя има комплексна история и сложни взаимоотношения с доведения си брат – Били, – които са я направили дръпната и подозрителна към другите. Също така кара скейтборд, с който се придвижва навсякъде.

Stranger Things сезон 2

Първият епизод от втори сезон ще се казва „Madmax” и препратката е очевидна, но за конкретното ѝ място в историята знаем само, че ще „привлече вниманието на Лукас и Дъстин“.

Напомняме, че втори сезон ще се появи около Хелоуин тази година и ви оставяме с още редица нови снимки на познатите герои:

Charlie-Heaton-as-Jonathan-Byers-and-Natalia-Dyer-as-Nancy-Wheeler-Stranger-Things-Season-2 David-Harbour-as-Chief-Jim-Hopper-Stranger-Things-Season-2 The-Duffer-Brothers-Stranger-Things-Seaosn-2 Winona-Ryder-as-Joyce-Byers-Stranger-Things-Season-2

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

    1. те хубаво растат, ама заради тези награди и номинации на Уинона
      сигур ще и дадат повече екранно време, за сметка на хлапетата
      а това трудно ще се издържи….

  1. Да и ако накрая пак ми покажат отново някой многопредъвкан софткор момент от пришелеца и Спилбъркова инфантилна селективна милост към „добрите“ герои, може да пуснат сериала в праймтайма на Cartoon Network.