Чудесни новини се насъбраха напоследък и нова колаборация между Ричард Линклейтър и Робърт Дауни Джуниър със сигурност влиза в челните места на списъка ни. Става въпрос за адаптация по подкаст епизода със заглавие „Man Of The People” на предаването REPLY ALL по Gimlet Media. Подкастът се фокусира върху истории, свързани с това как влияем на технологиите и начина по който технологиите формират нас. Ето за какво става въпрос в тази конкретна история:

Шарлатанът д-р Джон Бринкли си проправя път към слава и богатство, използвайки фалшиви лекарства, популизъм и най-новите технологии по онова време – радио. Постепенно обаче известността му нараства и Бринкли влиза в полезрението на д-р Морис Фишбейн, който си поставя за цел да го разобличи.

Като почитатели на рационализма и науката, подобни истории са ни изключително любопитни и в случая още от краткия синопсис сме достатъчно надъхани, за да си запишем проекта в очакваните заглавия. Още повече, че тандемът Дауни-Линклейтър вече се е доказал като печеливш в „A Scanner Darkly”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *