the-death-of-stalin-20170214

Внимание, този проект може да се стори обиден не само на религиозно отдадените русофили (MadMax, теб гледаме), но и за всички, които (според нас напълно погрешно) смятат, че със сериозни теми и черни периоди от човешката история не бива да се правят шеги, тъй като става дума за комичен поглед към вожда Сталин и майка Русия.

The Death Of Stalin” е дело на политическия сатирист Армандо Янучи („Veep”, „In the Loop”, „The Thick of It”) и е адаптация на едноименния френски комикс на Фабиен Нури и Тиери Робин, разказващ за последните дни на съветския диктатор Йосиф Висарионович Сталин и за хаоса на режима след смъртта му през 1953 г., след 30-годишното му управление с железен юмрук над Съветския съюз.

Вижте първата снимка от филма, разкриваща част от главните действащи лица, сред които са Джейсън Айзъкс, Стив Бушеми, Майкъл Пейлин и Джефри Тамбор.

Джейсън Айзъкс, Стив Бушеми, Майкъл Пейлин и Джефри Тамбор

Освен изброените по-горе актьори, в „The Death Of Stalin” участват още Андреа Райсбъро, Олга Куриленко, Пади Консидайн, Дермът Кроули, Саймън Ръсел Бейл и Рупърт Френд.

Въпреки, че Армандо Янучи е доста кадърен човек, ще запазим известен скептицизъм по отношение на този проект, поне докато не видим трейлър. А такъв може и да видим скоро, тъй като филмът наскоро беше закупен за разпространение в Щатите от IFC Films.

За финал ви предлагаме един промо постер и оригиналните корици на френскяи комикс.

the-death-of-stalin-poster-1-20170214 the-death-of-stalin-comic-cover-2-20170214 the-death-of-stalin-comic-cover-1-20170214

Премиерата на „The Death Of Stalin” все още не е насрочена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *