pacific_rim_fanart_by_tekkoontan-d8poo40

Огненият пръстен” на Гийермо дел Торо е може би най-добрият филм за огромни роботи, които спасяват света. Нямаше как да пренебрегнем детето в нас, което винаги е искало да гледа качествено изпълнение на подобна история, затова и си затворихме очите за някои от недостатъците на филма. Сега с интерес следим новините покрай очакваното продължение на Стивън С. ДеНайт – „Pacific Rim: Uprising” (доскоро известен като „Pacific Rim: Maelstrom”), който ще се появи след година.

Преди няколко месеца ви представихме някои подробности около новия проект, както и включването на Джон Бойега и Кайли Спени. Имайки предвид колко далече е премиерата, не очаквахме скоро да получим новини около филма, но преди няколко дена Бойега сподели снимка на героя си (той ще изиграе сина на Пентакост) от първата част, а вчера се появи и първият концептуален поглед към част от новите йегъри. Вижте ги:

Джон Бойега  circulodefogo2filme2018jaegerskaiju2s

pacific-rim-2-jaeger-desgins

Няма какво да коментираме. Припомняме ви думите на Дел Торо, който уточни кога се развива действието:

Минали са няколко години след първия филм. Не е непосредствено продължение. Ще видим какво става със света, освободен от кайджута – какво се случва с йегър-технологията, след като вече няма непосредствена кайджу-заплаха. Доста голям скок е.

В ролите ще видим още Скот Истууд, Кайли Спени, Дзин Тиан, Макс Мартини, Ливай Мийдън, Адриа Архона и други. Очаква се и ветераните от първия филм Чарли Дей, Бърн Горман и Рон Пърлман също да се завърнат.

Премиерата на „Pacific Rim: Uprising” е 23 февруари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *