За съжаление не получихме нова реклама на „Justice League“ покрай изминалия Super Bowl, но и без това сме се настроили за пълен трейлър към края на месеца и обикновен телевизионен спот нямаше да свърши работа. Вместо това от DC са решили да ни зарадват с поредната снимка на супергеройския отбор. Вече видяхме няколко такива и не е big deal, но втората снимка е нещо наистина специално. Предлагаме ви да си припомните официалния синопсис:

Воден от възстановената си вяра в човечеството и вдъхновен от саможертвата на Супермен, Брус Уейн обединява сили с новия си съюзник Даяна Прайс, за да се изправи срещу още по-голям враг. Заедно, Батман и Жената чудо работят бързо, за да открият и спечелят за каузата си екип от мета-хора, с които да се изправят срещу наскоро събудилата се заплаха. Но въпреки формирането на безпрецедентна лига от герои – Батман, Жената чудо, Аквамен, Киборг и Светкавицата, може да е твърде късно планетата да се спаси от нападение с катастрофални размери.

Вижте двете нови снимки:

Justice-League Superman-Black

Чудно! Все повече се ентусиазираме за този филм, а яката визия на Супермен сякаш беше последната капка в чашата на хайпа. Вече сме убедени, че ни чака нещо наистина специално и нямаме търпение да видим нов трейлър. Притесняваме се съвсем малко, поради лошото качество на снимката, че може да е правена от фенове, но искрено се надяваме да не е така. Би било доста разочароващо, макар и майсторски изпълнено.

Междувременно вчера излезе нова реклама на задаващия се вече зад ъгъла „Wonder Woman” на Пати Дженкинс, който чакаме също с нарастващо любопитство.

https://www.youtube.com/watch?v=5ofmFbSzyGE

Предлагаме ви да си припомните и официалния синопсис:

Историята на Жената чудо започва в древния град Темискира, вдъхновен от гръцката митология и легендата за амазонките. Отделена от света, Даяна Принс (Гал Гадот) е отгледана като непобедим войн. Когато американският пилот Стив Тревър (Крис Пайн) катастрофира на брега на острова и разказва за големия конфликт, бушуващ във външния свят (Първата световна война), Даяна напуска дома си, убедена, че може да предотврати заплахата.

Премиерата на „Wonder Woman” е насрочена за 2 юни 2017, а на „Justice League” за 17 ноември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Тая снимка на Супермен от месеци, даже май от лятото, циркулира в нета и едва ли е официална, просто някой по-талантлив шопър от рода на Bosslogic си е поиграл или просто е концептуална. Съмнявам се във фирма да изглежда така, но всички индикации сочат, че все пак ще го има черния костюм. A аз съм си хайпнат по дифолт, така или иначе…. 😀

  2. Mного е як костюма, ама с тая прическа ала „Ник Кейдж“ май не е истинска. И аз я бях видял лятото и май си пишеше fanmade.
    Относно филма, чакам го, ама Сайборг ме притеснява визуално, а и като герой, бих предпочел Фенера

  3. Мене много ме кефи пък тая снимка на Supes! Навява ми Hard Target вайб и бих се изкефил на нещо по-интересно и различно с героя, каквото показва концепта, всъщност. Че, ДиСи много са втънали и продължават да го правят, имайки предвид скорошните фиаскота с Flash и Бен Навлек. Сайборга пък ми е толко смотан герой, че няма накъде. Дори в комикси или анимации, никога не ме е кефел и винаги ми е стоял като някакъв тъп пълнеж, грам не съм хайпнат!