Ewan-McGregor-T2-Trainspotting-1200x520

Малко повече от седмица ни дели до премиерата на дългоочакваното продължение на култовата наркоманска одисея „Трейнспотинг“ на Дани Бойл. Все още не сме сигурни дали сме скептично настроени или просто сме готови да свалим гарда и да се насладим на новите щуротии, в които ще се забъркат любимите ни герои. Със сигурност обаче няма да ги пропуснем. Вече видяхме първия трейлър, както и един промо поглед зад кулисите, а сега е време и за един клип. Преди това обаче, ето един кратък синопсис за загрявка:

Първо беше възможността… след това беше предателството.

Двадесет години са минали. Много се е променило, но и точно толкова е останало същото. Марк Рентън (Юън Макгрегър) се завръща в единственото място, което може да нарече свой дом.

Те го чакат: „Улавия” (Джони Лий Милър), „Компира” (Юън Бремнър) и Бегби (Робърт Карлайл)

Други стари приятели също го чакат: скръб, загуба, радост, отмъщение, омраза, приятелство, любов, копнеж, страх, разкаяние, диаморфин, самоомраза и смъртна опасност – всичките наредени за „добре дошъл”, готови да се присъединят към танца.

Ами, доста сме доволни. Вярно, че не е нещо кой знае колко дълго, но усещаме страхотна енергия, като в допълнение ни радват остроумните заигравки с разказването на история (това с прожектирането върху колата беше супер). Надяваме се целият филм да запази високото темпо. Не ни трябва много, за да си изкараме добре в кино салона.

Премиерата у нас е на 17 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments