alien-covenant-01-20170222

Доста погледи към актьорски състави ни се събраха тези дни – вчера видяхме на „Хищникът”, по-рано днес на самостоятелния „Star Wars” за Хан Соло, а сега получаваме и такъв към „Пришълецът: Завет“. Това изглежда малко странно, тъй като подобен род снимки на каста са характерни за начало на продукции (каквито са предните два случая), а тук вече сме виждали доста неща, включително и трейлър, но поне кадърът събира бая хора и дава официално потвърждение за участието на Джеймс Франко.

Вероятна причина за снимката е, че утре Fox ще представят нова реклама на „Пришълецът: Завет“ и им е трябвало нещо, с което да го обявят. И предвид близката връзка на Пришълеца и Хищника, от продукцията на Ридли Скот са решили да се закачат приятелски с тази на Шейн Блек.

alien-covenant-cast-image-00-20170222

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Пришълецът: Завет” („Alien: Covenant“) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Майкъл Грийн, Джак Паглен и Джон Логан. В ролите са Майкъл Фасбендър, Катрин Уотърсън, Дани Макбрайд, Демиан Бишир, Били Кръдъп, Джъси Смолет, Ейми Саймец, Кармен Еджого, Кали Ернандес, Бенджъмин Ригби, Александър Ингланд, Натаниъл Дийн, Джеймс Франко и други.

Премиерата е 19 май 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

    1. Виждам го легнал на масата с chestbuster-че излизащо от него, някъде около 15-тата минута.

  1. Половината ще умрат още в следващия спойлер-трейлър .Настрани от темата, някой случайно да знае за алтернативни message boards на IMDb, понеже вече няма къде да си спекулира човек .

    1. Е как?! В Операция Кино е истината – тайни сорсове, мега бийфове и физически саморазправи!

  2. Хаха помня, че наскоро някой се беше изцепил за тайните сорсове 😀 , ако не ме лъже паметта, ставаше въпрос за „Лигата”.
    Касабов, искаше ми се да видя мнения по бокс офис представянето на „Завет” както и на високо оценения „Логан” 🙂

    1. Не съм ровичкал тия дни, ама със сигурност дискусията вече се е изместила. Reddit?