Наваксвайки покрай празниците с изпуснати филми и сериали от изминалата година, бяхме забравили, че премиерата на новия филм за Самара беше отложена. По всичко личи, че и продуцентите са забравили, понеже новият трейлър на „Rings” не включва почти никакви невидяни в предните рекламни материали кадри.

Вижте го:

Този трейлър е малко по-кратък и фокусиран от първия, но най-хубавото в него е носталгията, която предизвикват кадрите от първата американска трактовка на Гор Вербински по японския оригинал „Ringu” от 1998 г.

За незапознатите с франчайза, филмите разказват за проклятие, обричащо всеки, гледал определена видеокасета на сигурна смърт, освен ако несретникът не копира и сподели с някой друг записа. Чудовището, изпълняващо проклятието, представлява мъртво момиче, чийто отмъстителен дух притежава свръхестествени сили. Харесваме филма на Хидео Наката от 1998 г., а също и този на Гор Вербински, но както сме споменавали и преди, този не ни изглежда никак убедително и ако не ни застигне някое задължаващо проклятие, вероятно ще го пропуснем.

Припомняме официалния синопсис:

В „Rings” млада жена се притеснява за приятеля си, когато той разкрива мрачна субкултура, заобикаляща мистериозна видеокасета, за която се твърди, че убива зрителя си седем дни, след като бъде изгледана. Момичето се жертва, за да спаси приятеля си и така прави ужасяващо откритие: има „филм във филма“, който никой не е гледал преди.

Предлагаме и един скучноват постер, който малко напомня на „The Bye Bye Man”:

плакат

Режисьор на „Rings” е Хавиер Гутиерес („Before The Fall”), а в главните роли са Матилда Луц, Алекс Рое, Джони Галеки, Ейми Тийгардън, Бони Морган и Винсънт Д‘Онофрио. Продуценти са Уолтър Паркс и Лаури МакДоналд.

Премиерата този път е насрочена за 3 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *