Не е за вярване, но измина половин година, откакто видяхме първия трейлър на най-новата амбициозна версия на легендата за крал АртурKing Arthur: Legend of the Sword”, дело на Гай Ричи. През това време около филма не се чуваше абсолютно нищо, най-вероятно заради факта, че премиерата му беше изместена за трети пореден път, като последно той трябва да се появи в кината на 14 май. Принципно такива промени в премиерните дати може да са знак за някакви проблеми, но не сме сигурни, че този случай е такъв. Каква точно е истината ще разберем съвсем скоро.

Сега по всичко изглежда, че майската премиера ще е окончателната (между другото, тя ни звучи доста по-логично за такъв филм, отколкото февруарска или мартенска), и рекламната кампания може да стартира. Първите материали са едно удължено промо и нов постер, украсен от звездата на филма Чарли Хънам. За разлика от споменатия по-горе трейлър, новото промо не разкрива никакви елементи от сюжета, а разчита само на атмосфера и на аудио-визуалното майсторство на Ричи, за да привлече интереса ви към филма.

Не можем да отречем, че първоначално имахме доста големи резерви към този филм, но постепенно, въпреки някои нелепици и проблемите около пускането му на екран, „King Arthur: Legend of the Sword” постепенно ни влезе под кожата и в момента проявяваме приличен интерес. Не очакваме добър филм, но смятаме, че Гай Ричи е напълно способен да ни достави качествено развлечение, което в случая ще ни е напълно достатъчно.

Припомняме официалния синопсис, а след него може да видите и новия постер.

Бащата на Артур (Чарли Хънам) е убит в детството му и неговия чичо Вортигерн (Джуд Лоу) завзема короната. Без да има представа кой всъщност е той, Артур израства сред уличните банди на града. Но когато успява да извади меча от камъка, неговият живот се преобръща с главата надолу и той е принуден да приеме полагащото му се място на предводител, независимо дали това му харесва или не…

плакат

Режисьор на „King Arthur: Legend Of The Sword” е Гай Ричи, който е и сценарист, наравно с Лайнъл Уиграм и Джоби Харолд. В ролите са Чарли Хънам, Джуд Лоу, Астрид Берже-Фрисби, Ерик Бана, Джимон Хонсу, Ейдън Гилън, Анабел Уолис, Дейвид Бекъм, Микаел Персбранд и други.

Премиерата е 14 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *